divendres, 29 d’abril del 2011

ICV-EUiA Horta-Guinardó presenta el seu programa


Durant uns quants dies us he anat recomanant que visitéssiu la magnífica web de balanç que ha fet ICV-EUiA d’Horta-Guinardó sobre els darrers quatre anys al Districte amb el lideratge de la regidora d’ICV-EUiA Elsa Blasco. Quan es tenen responsabilitat de govern un dels compromisos més clars és el de rendir comptes i el nom de la web ja era tot un referent d’allò que volíem explicar www.marquemladiferencia.cat 

Hem fet molt al llarg d’aquests darrers quatre anys i durant els quatre anteriors on també Elsa Blasco va ser la Regidora del Districte. Hem explicat què hem fet, perquè ho hem fet i com ho hem fet. Ara també us volem presentar les nostres propostes pels propers quatre anys en els que volem seguir liderant un equip de govern d’esquerres a Horta-Guinardó, amb la millor Regidora que creiem que pot defensar aquest model, l’Elsa Blasco.
És per això que us recomano la web del programa d’ICV-EUiA Horta-Guinardó que podeu conèixer visitant l’enllaç des de la mateixa web de balanç. Avui sols us volia avançar la web, però en els propers dies parlaré de la importància del programa i d’alguns dels aspectes més destacats del programa d’ICV-EUiA d’Horta-Guinardó.
I també us deixo amb la fotografia dels candidats i candidates d’ICV-EUiA d’Horta-Guinardó, encapçalats, com no, per Elsa Blasco Regidora del Districte i número de la candidatura. L’acompanyen també Anna Mir i Joan Vallvé consellers del Districte i dues persones joves però ja molt implicades a Horta-Guinardó i també l’acompanyament de dues persones històriques en el moviment associatiu dels nostres barris, dos referents de compromís social, l’Anna González i el Juan Manuel Velasco.