dilluns, 7 de gener del 2008

El blog d'en Joan Herrera


Joan Herrera ha estrenat blog. És evident que la seva posada en marxa coincideix plenament amb la precampanya electoral per a les eleccions generals on ell serà el cap de llista d'ICV, però espero, sincerament, que el blog vagi més enllà de les eleccions de març. Juntament amb Raül Romeva, crec que que són dues de els persones que poden aportar més a la blogosfera des de l'àmbit ecosocialista i per tant desitjo veure continuitat. De moment el blog és molt incipient i per tant encara no sé com el classificarà el José Rodríguez, segons les categories que va fer fa poc en un article del seu blog.


En Joan Hererra combina dues capacitats, entre moltes d'altres, que per a mi són fonamentals en política. La primera és la passió. Transmet la sensació que les coses l'afecten, que es creu allò que diu, que està en política per conviccions. La segona gran capacitat és la seva preparació. És una persona formada, amb recursos i que es preocupa molt de treballar les seves intervencions al Congrés, les seves propostes o els seus articles de premsa (i ara del blog).



I a més estic molt content de veure'l animat, amb ganes de fer una bona campanya i de millorar uns resultats que fa quatre anys ja van ser molt bons.