dissabte, 20 de novembre del 2010

Míting central ICV-EUiA



He assistit al míting d'ICV-EUiA al cinema Urgell. Molta gent, bon ambient i possiblement massa discurs. 12 intervencions potser són massa per molt que el ritme sigui àgil. Però aquesta és una de les nostres característiques, necessitem temps per parlar, per argumentar, per lligar discursos i fugir de consignes senzilles.

Però també és cert que tenim la capacitat de tocar la fibra, de fer actes emotius. I això ja s'ha vist des del principi de l'acte. Després de la primera presentació ha intervingut el Representant del Front Polisari a Catalunya. Ha vingut per donar les gràcies a la força política que des de sempre ha donat suport a la causa sahrauí.  El 28 de novembre decidim qui governarà a Catalunya, però també la força d'ICV-EUiA per seguir lluitant pels nostres valors.

Els mítings avui dia tenen dos principals objectius. El primer és reforçar la pròpia gent, sentir-nos part d'un projecte. El segon és donar publicitat al nostre projecte. És cert que ja serveix poc per convèncer a nova gent però està molt bé com a mínim sortir-ne animat.

L'acte ha tingut de tot: la poesia del Pané, la fermesa de la Dolors Camats, la solidesa de Joan Saura, els jocs de paraules de Jordi Miralles ... I per sobre de tot molta convicció de la gent que omplia la sala. També ha ajudat al bon rotllo la breu actuació de Dani Flaco. Però de fet veníem sobretot per escoltar i donar suport a Joan Herrera. Ho comento en el proper article.