dimarts, 23 de novembre del 2010

M'he decidit, jo votaré ICV-EUiA


La campanya electoral d’ICV-EUiA m’ha convençut, jo votaré Joan Herrera. Sí ja sé que direu que això no té mèrit, però no us penseu. La gent que militem als partits creiem que aquesta és una bona forma de defensar els nostres valors, les nostres idees i enfortir la lluita per uns ideals, però a vegades tenim els nostres dubtes o ens podem sentir més o menys convençuts. En aquest cas he de dir que votaré amb plena convicció i que seguiré defensant el perquè del vot a ICV-EUiA fins el darrer moment. Per què per a mi és fonamental el vot a ICV-EUiA?
1.    Perquè és la única formació que defensa sense embuts un pacte de govern de totes les forces d’esquerres després de les eleccions.
2.    Perquè és la força política que està més preocupada per defensar que els set anys de tripartit han permès començar a canviar les dinàmiques i no es planteja la seva valoració en termes estratègics.
3.    Perquè va ser la força política que més clarament va defensar la Vaga General i que millor pot defensar l’esperit d’aquella mobilització.
4.    Perquè davant de l’onada conservadora no s’hi valen els grisos, cal contundència.
5.    Perquè per alguna cosa les mesures impulsades per ICV-EUiA són les primeres que CIU diu que tirarà enrere, no és forma de gestionar és prioritats de govern.
6.    Perquè Joan Herrera representa l’esquerra verda que pot ser alternativa a tot Europa.
7.    Perquè no podem retrocedir en drets socials i individuals i per fer-ho cal fermesa, valors i laïcitat.
8.    Perquè Catalunya ha de trobar una sortida davant de l’actual encaix amb l’Estat, en primer lloc negociada però si no és possible sense límits.
9.    Perquè cal molta valentia per impulsar transformacions socials tot i que no generin unanimitats (reducció velocitat, càmeres a comissaries, nova cultura de l’aigua, memòria democràtica ...)
10.  Perquè hi ha una manera diferent de sortir de la crisi i una manera diferent d’escriure el futur.
            ...

2 comentaris:

Aina ha dit...

Home...que em diguis que t'ha convençut i que el votaràs...si n'ets regidor i militant!!
No ens has agafat per sorpresa, eh?

Pere Nieto ha dit...

Es tracta de buscar un titular !!, je,je. Regidor no en sóc, no em pugis de categoria ! però insisteixo, veient aquesta campanya estic més convençut que fa 4 anys per exemple