dimecres, 28 de juliol del 2010

Jo de gran vull ser Conseller Tècnic d'Horta-Guinardó



Jo de gran vull ser Conseller Tècnic d'Horta-Guinardó. Potser algú em farà notar que ara ja ho sóc, és veritat. Però permeteu-me que m'expliqui i a veure si aconsegueixo treure algunes idees que per a mi són importants. Darrerament he escoltat diverses vegades que jo he dit que no vull seguir de Conseller Tècnic d'Horta-Guinardó. A partir d'això, a més hi ha gent que ha tret altres conclusions, algunes indignes, però què hi farem, ja sabem com estan les coses.

Un tema que tinc clar és que la meva continuitat depèn de molts factors, la immensa majoria dels quals jo no controlo. Per seguir en el meu càrrec cal que ICV estigui al govern de l'Ajuntament de Barcelona i que tinguem la Regidoria del Districte. El meu càrrec és d'estricta confiança política i personal i per tant qualsevol altra opció diferent a l'actual ja no em permet ocupar aquest lloc. En aquest sentit no serà senzill que es repeteixin les mateixes condicions però ni molt menys vull tancar la porta.

Ser Conseller Tècnic és una de les millors feines que jo podria tenir. És una feina on es prenen decisions polítiques, es treballa al costat de les entitats, es potencien programes, mires de lligar la vessant política i la tècnica ... Una feina absorbent però on cada dia aprens coses. La meva tasca implica fer feines a tots els nivells, des de prendre decisions d'alta responsabilitat fins a tasques del tot mecàniques. I això és el que a mi m'agrada. Porto set anys apassionants a nivell laboral i polític.

I fer-ho a Horta-Guinardó ha tingut la seva gràcia. Primer per la meva relació amb la meva "jefa", l'Elsa Blasco. No cal dir-ho, treballar al seu costat és una autèntica oportunitat d'aprendre i disfrutar. Però també és cert que m'ho estic passant molt bé amb el moviment associatiu. I crec que la gent ho nota. M'ho passo bé amb les entitats i persones amb les que tenim sintonia i amb les que no en tenim tanta també. M'agradaria poder transmetre que precisament és amb les entitats que sovint hem trobat temes de discrepància on la feina ha estat més intensa.

Per tant que ningú ho dubti, em sap greu parlar de forma tan personal, però m'ho passo molt bé amb la meva feina actual i de veritat que jo de gran vull ser Conseller Tècnic d'Horta-Guinardó, tot i que dos dies abans de l'arribada del metro al Carmel i amb la feina que això comporta pugui semblar una bogeria.

4 comentaris:

Jordi Coronas i Martorell ha dit...

I es nota que t'ho passes bé, Pere. La feina no es pot fer bé si no la vius i la disfrutes i, malgrat algun cop discrepem, reconec que estic content de trobar en el conseller tècnic d'Horta-Guinardó, una persona amb la qual es pot dialogar i fer feina.

Anònim ha dit...

Tot i el que em fas patir, és un plaer tenir-te de Conseller Tècnic

Toni Solé

Pep Aloma ha dit...

Parece que tienes el cariño de la gente y eso es noticia entre los políticos.

MaryLou ha dit...

Si, Pere, tens el reconeixement de la gent, i això és per que t'ho mereixes!!!