divendres, 30 de juliol del 2010

El metro ha arribat !


Ara acabo de tornar de la inauguració de les parades de Metro de la Línia 5 de la Vall d'Hebron, Coll-Teixonera i Carmel. L'acte oficial s'ha fet a la parada del Carmel, al vestíbul entrant per Plaça Pastrana. Ha estat una posada en marxa diferent. Normalment es convida a una representació veïnal més aviat reduïda, avui prop d'un cenenar de persones d'entitats, veïns i veïnes i personal que va treballar en l'operatiu del famós esvoranc omplien a rebentar el vestíbul. També comerciants de la Plaça Pastrana que han estat els més afectats per les llargues obres de construcció del Metro, joves periodistes del barri ... També és cert que ens hem oblidat de gent i que molts veïns de la plaça o del barri haguessin hagut d'estar dins, però no era possible. Aquests actes es desborden en protocol però avui des del Districte hem mirat de posar en primera plana a la gent del barri i de forma extraordinària, pel que representa el Carmel, ho hem pogut fer. 
L'acte no ha estat especialment emotiu, però en canvi estava carregat d'emotivitat. Per primer cop després de la seva baixa l'elsa Blasco podia assistir a un acte públic i això ha servit per reconèixer, un cop més el seu paper en la crisi de l'esvoranc. I l'Alcalde ha pogut parlar des de la proximitat d'haver viscut el dispositiu de l'esvoranc del Carmel en primera persona, llavors com a Regidor. 
Quan ha acabat l'acte oficial ha anar a prendre alguna cosa, i després a les 15.00 a agafar el Metro, arribar fin a la Vall d'Hebron i tornar i arribar al Districte. Avui començo vacances i la inaguració d'avui ha fet que fos una darrra setmana intensa, tensa i esgotadora. Ara vacances. Això no vol dir que abandoni el blog, pe`ro segurament canviarà el ritme i el to.
Bon estiu i fins molt aviat i aprofiteu si esteu per la ciutat per acostar-vos a conèixer les noves estacions.