dimarts, 4 de maig del 2010

Joan Vallvé, nou conseller ICV a Horta-Guinardó

Avui dimarts 4 de maig prendrà possessió del seu càrrec com a Conseller d’Horta-Guinardó, en representació d’ICV-EUiA, en Joan Vallvé, substituint a Jordi Fornés. Com és de justícia en primer lloc m’agradaria agrair sincerament la feina que ha fet Jordi Fornés com a conseller durant aquests anys. La seva feina com a conseller de persones amb discapacitat o de salut ha estat molt ben valorada per les entitats i la seva alegria i capacitat de relació li han permès guanyar-se l’estima de molta gent dels nostres barris. Ara ha decidit iniciar una nova etapa professional i personal, però sens dubte mantindrem el contacte a través de l’agrupació d’ICV d’Horta-Guinardó o en altres moments de relació més personal.
En Joan Vallvé prendrà el seu relleu i estic convençut que farà una magnífica feina. Amb 26 anys crec que en Joan és una persona molt preparada perquè aporta les capacitats d’algú que ve de Joves d’Esquerra Verda (tal i com ja comentava en un article recent) però amb una experiència forta i diversa. En primer lloc en Joan és enginyer (no us perdeu els seus bitxos, invents musicals que podeu veure al seu blog), i això no és habitual, a ICV és positiu poder tenir visions professionals diferents i en aquest cas la visió d’algú del món de la tècnica no és tan habitual. En segon lloc la seva experiència musical, ha participat de projectes tan singulars com Se Atormenta una Vecina, Estanislau Verdet, Uma o col•laboracions amb Maria Coma. D’aquest àmbit el que li permet és haver tingut una relació diferent amb força gent jove i no tan sols associada. I en tercer lloc la seva experiència associativa. A més de la seva participació a Joves d’Esquerra Verda ha participat del Cau Perot Guinarda i del Consell de la Joventut d’Horta-Guinardó.
En Joan aportarà ganes de treball i d’aprendre, però també convicció, és sorprenent la seva fermesa en les conviccions i en mantenir un criteri propi. I finalment vull destacra la seva capacitat d’obrir ICV al Districte. En aquest sentit puc destacar l’impuls que ha fet dels sopars tertúlia de JEV a Horta-Guinardó obert a persones no adherides o haver creat el blog dels ecosocialistes d’Horta-Guinardó, sens dubte una bona eina per donar a conèixer la nostra feina. Estic convençut que la seva aportació serà molt important.

2 comentaris:

Felipe Blasco ha dit...

No vaig poder venir, però gràcies per l'avís. Finalment, Joan Vallvé és el nou conseller? Ho dic perquè em faig ressò a El Parcial... ;)

Pere Nieto ha dit...

Sí, efectivament aquest és el canvi de conseller. Qualsevol cosa m'ho demanes.