dimecres, 20 de gener del 2010

A Àngel Colom li falta capacitat de debat?

Avui remenant per Facebook he vist una conversa que he trobat brutal. Es comentava una foto d’Àngel Colom a un acte amb immigració on es brindava pel futur d’Artur Mas com a president de Catalunya. Fins aquí cap problema, només faltaria que la gent no defensés allò en que creu. Un noi que es diu Marc i que no conec, la veritat ha escrit un comentari dient que té bona informació i que creu que Artur Mas no serà president però que respectava el seu posicionament. Un noi que es diu Jordi li contesta de manera agressiva comparant-lo amb l’Aramís Fuster però és que després intervé Àngel Colom i llavors sí que se’m cauen a terra. A sota podeu veure l’evolució de les converses. No tothom reacciona igual davant les discrepàncies, fins i tot quan són tan educades com les del Marc. Darrera aquestes respostes hi ha intolerància, gairebé jo diria que pensament únic. Perquè a més que algú digui que dubta que l’Artur Mas sigui president no pressuposa que vulgui que ho sigui en Montilla. A vegades espais de debat tan directes i frescos com aquest posen a cadascú al seu lloc. Crec que el to de l’Àngel Colom és absolutament inapropiat i que a més estan desaprofitant la gràcia d’aquests espais, poder compartir, discutir i debatre a fons i en igualtat de condicions. Us deixo aquestes perles textuals.

Marc ha dit: Amb franquesa, amics, jo estic molt ben informat i és francament dubtós que Mas sigui el proper president de la Generalitat, tot i que respecto del tot que vosaltres li doneu suport i que us agradaria que ho fos. Jo des d'aquí li trameto l'enhorabona per haver estat escollit per tercera vegada com a candidat per la coalició CiU.
Jordi: De debò que em sorprèn la teva “bona informació”, suposo que et deus referir a temes aritmètics parlamentaris (aleshores es fàcil de predir per la falsa i falta d’equidistància d’alguns), però si la teva “bona informació” prové d’una suposició de resultats electorals aleshores ets millor que l’ Aramis Fuster, perquè no crec que la teva “bola de cristall” et sàpiga dir qui guanyarà, ni amb quina diferencia,¿no?.
Àngel Colom Tens raó, Jordi: ja no cal que votem a les properes eleccions al Parlament: en Marc està tant ben informat que ens estalviarà les enormes despeses d'unes eleccions... Ja sap el resultat i resulta que en Mas no li agrada. En Marc deu preferir en Montilla, és clar... un crack de la comunicació, un 'líder' que apassiona Europa, un 'catalanista' que 'li agrada Mediterraneo, del Lluís Llach (sic)...': Marc: una mica de 'decòrum', si et plau!

4 comentaris:

Jose R. ha dit...

Buena historia, o como montar un Flame en tu perfil de FB cuando te quedas sin argumentos azuzado por un fanboy.

Manuel ha dit...

Jo sempre dic, Pere, que les persones ens autoqualifiquem pels nostres actes. Tots podríem dir moltes coses del Sr. Colom, ja que la seva llarga i tortuosa trajectòria política dóna per molt, però crec que no cal. Ell ja ens ensenya de quin tipus d'individu parlem.

Pep Aloma ha dit...

Creo que es una buena anécdota para entender la intolerancia de Colom

Unknown ha dit...

I a tot això, se'n sap res dels calerons del Palau que li va deixar en Millet? Potser estava de mala lluna perque els ha hagut de tornar de cop ;-)

Marrameus contables,
El gat