dimecres, 22 d’abril del 2009

Llibres per Sant Jordi

Ja que demà és Sant Jordi no m’he pogut resistir a recomanar-vos algun llibre per comprar o regalar. Espero que feu el mateix amb mi i que a part dels grans èxits de vendes em feu alguna recomanació. He triat 5 llibres que he llegit recentment.

- “Kafka en la orilla” d’Haruki Murakami, Tusquets editores. Un viatge d’un jove a partir del que ens fa reflexionar i descobrir moltes coses. Dens, original, apassionant, per llegir-lo amb calma.

- “1984” de George Orwell, Ediicons 62. Ja he fet algun comentari sobre aquest llibre que he descobert recentment. Hi ha gent que us asseguro que actua així, per sort la nostra societat té més punts d’esperança que el que retrata el llibre.

- “Saber perder” de David Trueba, Anagrama. Un magnífic llibre valent i sense por. Ara comença a recollir els premis i la valoració de la crítica. Un interessant retart de molts temes de la nostra societat.

- “Un home a les fosques” de Paul Auster, Edicions 62. Potser no és el llibre que més m’ha agradat de Paul Auster però és molt interessant. A vegades reflexiu, a vegades surrealista, però sempre mantenint l’atenció.

- “Fora de temps” de Lurdes Nieto, Edicions Saragossa. Ja ho he dit altres vegades, la novel·la amb la que ha debutat la meva germana. Una història molt ben construïda i una visió diferent de les pèrdues.

2 comentaris:

Carles Rodríguez ha dit...

Hola company,

Fa temps que vaig fixar-me en el llibre del David Trueba. Cada any em compro un llibre al matí a Barcelona, a part del que em puguin regalar.
Des de fa mesos estic amb la sèrie Larsson. Són molt bons fins i tot per mi que no m'agrada especialment la novela negra.
Bon Sant Jordi!

ines sabanes ha dit...

me he regalado siete casas en Francia de Bernardo Atxaga y me ha recomendado Vogel en un comentario "el factor humano" de John Carlin
Bon San Jordi y gracias por las recomendaciones