dimecres, 2 de juliol del 2008

Espanya-Turquia

Turquia està vivint una situació molt delicada. La lluita per fer avançar el laicisme o l'islamisme està vivint moments molt durs, fins i tot hi ha la possibilitat de que s'il·legalitzi el partit en el govern. Espanya ha decidit, no sabem si té algun objectiu ocult, enviar a dos personatges absolutament irrepetibles del nostre estat. ZP hauria de donar explicacions de què s'amaga darrera la conspiració d'Istambul. Joan Clos ha estat nomenat ambaixador d'Espanya a Turquia i Luis Aragonés hi va d'entrenador. Estic convençut que, aprofitant que ja s’acosten les vacances i podem anar relaxant-nos, trobarem diferències i semblances entre Luis Aragonés i Joan Clos. Una semblança pot ser que l’oratòria no és la principal virtut de cap dels dos. M’ajudeu a trobar-ne més de semblances o diferències?

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi ha una diferència molt clara. Un dels dos és llest.

Jordi Coronas i Martorell ha dit...

Diferència: un d'ells ha triat la seva destinació i l'altre va on pot i el deixen.
Semblança: tots dos han demostrat que ballant no són el Fred Astaire (comparant la rua d'el Carlinhos amb la celebració de l'altre dia)

Anònim ha dit...

Com diu el Jordi un pot triar i l'altre no. De fet a tots dos els han fet fora, un s'ha buscat la vida dignament a un altre equip i a l'altre ja no saben on posar-lo.

pep

Anònim ha dit...

Tots dos estaven condemnats al fràcas, una l 2004 i l'altre al 2008. Un ens va donar la raó i va fracassar al Forum i l'altre ens ha fet menjar les nostres paraules i ha guanyat l'Eurocopa.

zel ha dit...

Jo seré subjectiva, un em pot arribar a caure mig bé, l'altre no el puc ni sentir..dels nervis!

Papitu ha dit...

En Clos li tocava Rabat però els barons andalusos manen massa dins el PSOE i al pobre l'han enviat a l'altre punta del Mediterrani.

A l'altre li tocava per pera lògica dur "la roja" fins al mundial, però va gosar tocar els INTOCABLES i això és paga, encara que guanyis un títol després de 44 anys.