dijous, 15 de maig del 2008

Agenda a Horta-Guinardó

Després d'uns quants articles més de fons i obrint temes de debat permeteu-me que faci un petit recordatori d'actes molt interessants que passaran aquest cap de setmana a Horta-Guianrdó. Per cert si ho preferiu al Poblenou aquest cap de setmana són les festes de maig.

Divendres 21.00 Pregó Festa Major Guinardó, sopar i ball cubà. A Teodor Llorente amb Passeig Maragall
Dissabte 17.00 Inauguració Casal Gent Gran Horta. Carrer Feliu i Codina 43
Diumenge 11.00 Inauguració Casal Gent Gran Vall d'Hebron. Arquitecte Moragas 5
Diumenge tot el dia Festa reivindicativa Masia Can Fargas (Frederic Rahola)
Diumenge tot el dia Matí Festa Major, dinar, havaneres i Correfoc al Parc del Guinardó
Dilluns a les 19.00 Descoberta de la placa en record de Pep Montanyès a la Biblioteca de Can Mariner, carrer del vent 1

A tots aquests actes em veureu i no us parlo d'altres actes als que no podré assistir, ja veieu, la vida a Horta-Guinardó és intensa, a vegades massa intensa, perquè el cap de setmana del 23, 24 i 25 de maig tindrem la Mostra d'Entitats a la Rambla del Carmel entre Dante i el Mirador d'Horta.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Realment un cap de setmana ple d'actes els quals esperem que la pluja no ens els espatlli. Sobretot els de la Festa Major del Guinardó que ja seria per segona vegada.

Convé que plogui, però, ostres!, que ho faci un altre dia i que tots els que han estat treballant per tal de que la Festa Major i els actes de la Font d'en Fargues siguin un èxit, puguin veure el profit de la seva feina.

Anònim ha dit...

Per sort St. Pere ha sentit els teus precs que li vem llençar i aquest cap de setmana ni una gota en mal moment (al guinardó).

El correfoc va anar molt bé. Hi havia més gent que en d'altres ocasions i com sempre, molt de jovent que es ficava a participar de la festa. Els dos convidats d'aquest any han acavat molt contents de la participació de la gent, ens ha costat posar-hi diners de la nostra butxaca, peró ha valgut la pena.

A veure si l'any vinent podem recuperar el castell de focs, ja que la gent quan acava el correfoc es queda mirant al cel esperant-lo. Es van acostomar després de 4 anys tenint-lo i ara cada any ens assalten quan tornem al local preguntant per qué no el disparem.

Pere Nieto ha dit...

Me n'alegro que anés bé el Correfoc, jo estava al límit i no em vaig animar a venir. Sobre com han d'acabar les festes del Guianrdó ja ho parlarem personalment ...

Anònim ha dit...

Bona tarda gent del guinardó, tinc una gran satisfacció com a cap de colla de les Fures de Can Baró, de que el correfoc anés molt bé, estem plenament orgullossos d´aquesta fita i agraïnt-vos un cop mes la vostre confiança.
foc i salut,
Artur