diumenge, 30 de març del 2008

Ricard Gomà

Ricard Gomà encapçalarà el grup municipal d’ICV-EUiA. Ricard Gomà és regidor d’ICV per segon mandat. És el responsable de l’àrea de benestar social i des de la seva Regidoria està impulsant el desplegament de les noves lleis de serveis socials que estan permetent universalitzar aquestes prestacions, igual que en el seu moment es va fer amb l’educació i amb la sanitat. Ricard Gomà és hereu de les polítiques socials que va impulsar a l’Ajuntament de Barcelona Lali Vintró que, especialment en els seus primers mandats, va saber posar en primer ordre la política social. La feina del Ricard Gomà es caracteritza per la rigorositat i per la discreció. Possiblement aquest és un dels handicaps que pot tenir en la seva tasca com a cap visible del grup municipal, la seva excessiva invisibilitat. L’altre repte que té en Ricard Gomà és el de ser un reflex de les bases d’ICV a Barcelona. Tot i la seva llarga trajectòria política, possiblement ha de fer un esforç més gran per ser proper a les agrupacions d’ICV. En Ricard Gomà és un polític seriós, amb prestigi acadèmic, amb capacitat de treball i gestió, amb idees i recursos. Ara cal que es doni a conèixer més al públic en general i que s’acosti més al públic interior. Si aconsegueix això serà un magnífic candidat.

2 comentaris:

joan ha dit...

El gran repte, crec, sigui qui sigui, és demostrar que des d'on es marquen intencions, idees, direccions és actuant (sempre que es pugui) des del govern, l'ajuntament o el districte.

No ha de passar mai el que a altres cases ha passat, s'ha d'assumir el compromís d'executar i avançar cap on es vol tan bé com es pugui encara que sempre, sempre sigui més fàcil criticar i fer oposició.

Si la nostra aposta és la que és, passa per donar tanta importància a qualsevol ajuntament com a la generalitat.

Jo, respecte a Ricard Gomà sóc optimista, poc a poc l'anirem des-transparentant i la seva bona feina feta ens ajudarà a fer-ho.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Necessitem un doble procés de canvi: canviar les relacions govern-partit i canviar les relacions direcció-partit. Materials urgents de cara a la nostra assemblea nacional de la tardor. Ara estem en crisi. No cal dissimular-ho. L’impacte “Baltasar” allunya ICV del seu entorn i desmotiva la militància. És un problema polític derivat d’un doble problema polític general (el tripartit no admet el factor diferenciat d’ICV ni nosaltres el marquem com caldria) i el partit no obté una centralitat de funcions i una metodologia de treball de lluita i de govern, de producció política, d’organització, etc…
Ho tenim magre, hem de fer un esforç, noves cares, nous misatges, modulació general del projecte…entre tots.
salut i visita el meu blog…en va ple del tema.