dilluns, 17 de març del 2008

Guardem les formes

L'alcalde de CIU d'Horta de Sant Joan va perdre aquest diumenge una consulta popular. La pregunta era tan demagògica que molt possiblement el propi enunciat se li va tornar en contra. "Estàs d'acord amb la instal·lació del parc eòlic als Pesells i els consegüents beneficis econòmics que aportarà al municipi, tal com ja han fet altres pobles de la comarca?" Aquest alcalde no en sap. Això és com si a les eleccions del 9 de març algú hagués fet paperetes dient "O votes el PSOE o tornaran els feixistes del PP, que retallaran l'Estatut, ens treuran les llibertats individuals i ens obligaran a anar a missa". Oi que ningú hagués acceptat uns arguments tan febles? Bé, com a mínim que no aparegui a la butlleta de votació.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

No volem MAT, no volem Parcs Eòlics, no volem nuclears, no volem tèrmiques, llavors què?

Pere Nieto ha dit...

Jo no parlo del motiu de la consulta, parlo de les formes. T'asseguro que no tinc cap element per valorar la proposta de parc eòlic, sols dic que la pregunta va condicionar, segurament, el resultat.

Anònim ha dit...

Els principals detractors de la MAT són els alcaldes de CiU: per exemple Seva i Torelló a Osona. Això ho heu de denunciar i tirar-li en cara al Mas. Pel que fa als parcs eòlics, home:
si demanem clausurar les nuclears, ni acceptem les tèrmiques, però també ens oposem als molins de vent, còm collons farem funcionar-ho tot ?
Posarem pedals en els trens i espelmes a les escoles i a les cases ?
Siguem seriosos. Es evident que tenim un problema de comunicació amb la gent. Anem massa a remolc del que diuen certs grups. Torno a insistir: si hi ha tanca sequera, còm és que no tanquem algun camp de golf o alguna estació d`esquí. Només és qüestió de voluntat política.
Juan.-

joan ha dit...

tot i que no vulguis valorar la resposta nimby de la població, la veritat és que tant d'immobilisme fa vomitar...

un argument tant inconsistent i subjectiu com "fa lleig, no m'agrada" no hauria de tenir un concepte com "impacte visual" per dignificar-la.