diumenge, 30 de desembre del 2007

Bisbes

Realment fan por. L'arquebisbe de Barcelona demana respecte a TV3 envers els catòlics després de l'emissió de l'especial Pastorets de Polònia. Com a molt podria haver-se queixat que va ser una mica fluix, que l'enginy dels guionistes del Polònia hauria d'haver permès un programa més mordaç i millor, però manca de respecte? L'arquebisbe té poc sentit de l'humor i sobretot deu haver vist poques representacions dels pastorets. Senyor Sistach, estem al segle XXI !

L'arquebisbe de Madrid convoca una manifestació en favor de la família catòlica. Quina hipocresia, la família tradicional catòlica no l'ha de defensar ningú, és la més protegida. El que convoca és una manifestació a favor de la intolerància, contra qualsevol família que no segueixi el seu model. Quina vergonya, estem al segle XXI.

El bisbe de Tenerife publica una entrevista on diu que hi ha menors que provoquen els abusos sexuals. Té raó. A ell segur. El seu discurs és gravíssim, des de la posició de la pederastia justifica una de les coses més aberrants de la nostra societat, l'abús a menors. Si aquest bisbe acceptés d'una vegada la sexualitat de forma més lliure i oberta potser no es plantejaria com a normals les conductes que precissament són aberrants. És indignant, qui condemna la major part de les conductes sexuals sanes i divertides és capaç de justificar el delicte sexual. Estem al segle XXI!

Bisbes, quina por !!!

1 comentari:

Jordi Coronas i Martorell ha dit...

El problema, és que l'església està anclada encara al segle XV i no s'adapta a la realitat social. El que no entenc és perquè la justícia no actua d'ofici contra el bisbe de Tenerife. Segur que hi ha prou arguments per inculpar-lo. Realment les paraules que ha dit són molt greus i justifica descaradament un delicte tan greu com l'abús a menors.