dilluns, 3 de setembre del 2007

Ja torno ...

És difícil el retorn. Tornar a agafar els hàbits (com per exemple escriure al blog), fer horaris estables, no poder decidir què faràs aquell dia ... però ja és hora de tornar a la feina i de començar un nou curs.
Sens dubte serà un curs intens, especialment per les eleccions generals previstes pel mes de març. Una etapa que vindrà marcada per alguns temes que són de vital importància però que potser faran que s’oblidin altres temes prou importants pel nostre futur. Els temes de terrorisme i "unitat d’Espanya" centraran el discurs del PP. Els problemes d’infrastructures i desplegament de l’Estatut completaran el debat a Catalunya.
Alguna gent però, farem el possible per fer que temes com l’habitatge, l’ocupació, les llibertats individuals i col·lectives, els reptes de la població nouvinguda o els conflictes arreu del món també tinguin una important presència en la reflexió política.
També parlaré del referèndum del 2014, no ho dubteu, encara que no tinc decidit el meu vot. Avui però em permetreu que ja no escrigui més i que faci un retorn progressiu a la normalitat.