dimecres, 6 de juny del 2007

Complint les promeses


Tal com vaig anunciar ahir vaig convidar a fer la cervesa a la gent que va participar a la porra electoral del meu blog. Va haver-hi força gent que per diferents motius no va poder venir, però igualment els que ens vam trobar érem una barreja d'Horta-Guinardó prou curiosa. Polítics del PSC, ERC, ICV i EUiA, tècnics municipals i representants d'entitats. A la foto falta el Pedro que feia la foto, l'Eduard que ja havia marxat i el JUG que encara no havia arribat. Bon humor per xerrar i debatre d'una manera més càlida que al meu blog.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola

Sóc un nou membre de JEV i fa poc temps que segueixo el teu bloc, el qual trobo molt interessant.

Volia preguntar-te què cal fer per poder formar part d'aquesta iniciativa d'"ecosocialistes.cat".

Gracies

Pere Nieto ha dit...

Ecosocialistes.cat és un agregador de blogs. És a dir tothom d'ICV que té un blog ho comunica i va apareixent allò que escriu en aquesta pàgina. Si no tens blog teu t'animo a que el facis, és molt senzill i si de moment no t'animes pots anar llegint tots els blogs nostres a ecosocialistes.cat

Si vols que t'ajudi en alguna cosa em pots enviar un e-mail a pnieto@bcn.cat

Anònim ha dit...

Veient la foto... de vegades dubto qui és el regidor...

Anònim ha dit...

N'hi ha per cagar-s'hi. No vota ni deu pero vosaltres tan feliços... Molt be, nois! Heu conservat la cadira! Amb menys vots que Fumanchu, pero i que? Es la vostra democracia eco, no?

Jordi Coronas i Martorell ha dit...

Hola Pere,
bé, tot i que sembla que per culpa de l'abstenció ens haurem de fer tots monjos de clausura, gràcies per la convidada, va ser una bona estona.

Anònim ha dit...

l'anònim no era jo... per si de cas

Pere Nieto ha dit...

jordi sp, d'això ja estava convençut. Una cosa és ser crític i una altra segons quins comentaris

Anònim ha dit...

El tema del regidor és que de vegades sembla que l'Agustí sigui el regidor: al mig, les forces repartides... ai!

Anònim ha dit...

Voldria dir alguna coseta sobre el tema “regidor de l’any”, però tot el que s’ha m’ha acudeix es un xic sarcàstic, irònic i sardònic, també es cert que el meu tarannà està ple de frases un tant lapidaries que en moltes ocasions han tancat grans discussions amb un somriure, be, es cert que el que està mes alt a la foto soc jo i que a pesar de tenir un posat un tant com de titella de ventríloc vaig veure la cervesa per mi mateix, però el que hem preocupa es el comentari ( de vegades sembla el regidor) no en aquesta foto , sinó que ....de vegades.
Va ser un bon moment, fruit sense cap dubte de moltes coses, sou normals i es una satisfacció estar amb tots vosaltres.

Agustí