dimecres, 6 de juny del 2007

Chill out d'alçada


Aquest proper divendres 8 de juny comença la Festa Major de Can Baró. Entre les moltes activitats permeteu-me que us recomani una de molt singular. A les 22.00 començarà una sessió de Chill-Out i DJ a les bateries antiaèries del Turó de la Rovira. L'espai, a més de ser un record de la història de la ciutat (restes íberes, restes dels antiaeris de la Guerra Civil i restes de les barraques), és sens dubte el millor mirador natural de la ciutat de Barcelona. Sols cal veure la foto que us adjunto. De veritat no us ho perdeu.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

El dia 8 també comença la festa major de Font d'en Fargues...

Ojito!

Pere Nieto ha dit...

Al pregó de la festa major teníem previst assistir-hi i fins i tot a algun acte més. De totes maneres l'actuació del Front d'Alliberament de la Font d'en Fargues nes ho fa replantejar tot. Conyes a part ja està bé que surti alguna cosa de Can Baró, en aquest blog he parlat sovint del vostre barri, cal repartir una mica de protagonisme.

Unknown ha dit...

oix...aquests del FAFF són uns pesaos...:P

Doncs així ens veiem demà a les 21...no?

I pel que fa a Can Baró, estic d'acord, a Fonden (el diminitiu carinyós de Font d'en FargueS) són uns pelmes...entre la Masia i el casal només fan que queixar-se...

Apa, ens veiem!

PAU