dijous, 17 de maig del 2007

Debatem, sense trampes

Sovint es diu que els polítics no rendeixen comptes de la eva activitat i que es dediquen a discutir sense fer propostes reals. Us proposo un experiment si us agrada la política municipal. Compareu! Agafeu el balanç i el programa de les diferents formacions polítiques que es presenten a Horta-Guinardó, ho compareu i si voleu em dieu alguna cosa. D'ICV-EUiA ho podeu trobar a la web d'ICV del districte o directament a balanç mandat i proposta programa. Les coses clares.

2 comentaris:

Anna Mir ha dit...

El nostre balanç també el poden trobar a la revista del plagi, la revista d'ERC Tres Turons.
Potser és que als amics d'ERC se'ls han acabat les idees i han d'anar a buscar-les a ICV-EUiA.
El cas és que algú els hauria d'explicar que quan un fa una cita literal cal posar-hi la font.

Anònim ha dit...

Bé, com a cosa excepcional m'he mirat 4 programes, el del PP no l'he trobat. Potser no es presenten.
Bé, les propostes no son tant diferents,porteu 4 anys veient-vos cada dia i, per tant ja us ho dieu tot. potser la vostra proposta és la més extensa i detallada.
Per tant podem estar tranquils que els problemes del barri són presents en tots els partits.
Si que hi ha alguns punts que,com es diu en l'ambient polític, són "maragallades" i que demostra que, de vegades hi ha sectors que desconeixen el funcionament de cada barri.
Però si que he trobat a faltar en tots els programes un punt dedicat a la gent entre 35 a 55 anys, base de la societat que paga més impostos que ningú i que, moltes vegades són els més desatesos.
Per cert, parleu molt de la sostenibilitat però teniu pensat alguna cosa d'incorporació de vehicles elèctrics o bé quins beneficis tenen els vehicles híbrids tant des del punt de vista de contaminació com consums pel que respecta al seu ús al taxi o vehicles municipals?
PD. Pere, ets famós, fins i tot a la pàgina dels PSC d'Horta-Guinardó