dimecres, 28 de febrer del 2007

Es reanuden les obres del Metro



Les obres de la Línia 5 del Metro entre Horta i Vall d’Hebron es reprendran la setmana vinent, segons van informar en roda de premsa aquest dilluns el Conseller d’Obres Públiques, Joaquim Nadal i la Regidora del Districte, Elsa Blasco. Aquesta és una magnífica notícia pels nostres barris. Els problemes ocasionats per l’esfondrament del Carmel ara ja fa dos anys, no han de suposar en cap cas tirar endarrera aquest projecte que significarà una millora molt important pels nostres barris.
Vull aprofitar aquesta notícia per destacar dues coses. La primera és que aquest cop dóna la sensació que les coses s’estan fent millor i m’alegro. Projectes tan importants d’obra pública com el Metro han de fer-se amb totes les garanties. A més sembla clar que la Generalitat farà la seva feina amb més i millor informació a la gent i amb major proximitat a l’administració local.
El segon aspecte que volia comentar es refereix al paper d’alguns mitjans de comunicació que semblen obsesionats per trobar la discrepància allà on no hi és. Diaris com el 20 minutos o el Que encara no han entès que un senyor que es diu Tomás Garcia no representa als veïns del Carmel i que quan es va presentar a les darreres eleccions no va arribar ni al centenar de vots al barri. Suposo que per segons quins mitjans és molt més sucós treure declaracions de segons quins personatges que realment preguntar al moviment associatiu del barri del Carmel. Aquestes actituds no ajuden gens.

1 comentari:

Anna Mir ha dit...

Hola company, celebro molt sincerament que t’hagis decidit. Alguns et tindrem molt present. De fet, ja t’hi teníem, però la xarxa també ajuda... Salut!