dijous, 22 de novembre del 2012

Radicalment, en tot!




La majoria de la gent de Catalunya creu que la situació nacional és insostenible i davant d’això ha decidit emprendre un procés de canvi. No sabem encara quin és el destí final, sembla que majoritàriament s’opta per una Catalunya independent, però el que està clar és que independentistes i molts federalistes que creuen que la situació no té retorn hem decidit fer un canvi de model. No creiem que sigui possible una simple reforma o esperar temps millors. No esperem mantenir el model actual mirant com esgarrapar una petita millora. Quan parlem avui del dret nacional parlem de començar de zero, de crear un nou model, de donar sortida a allò que la majoria de la societat catalana demanda.

Per què no fem mateix en l’àmbit social? Una immensa majoria de la societat creu que la situació econòmica és insostenible. Sabem que ens estan retallant el futur, que ens estan ensorrant els nostres drets. I per tant hem de saber que no hi ha prou en buscar brots verds o esperar temps millors. Cal trencar amb l’actual model econòmic i social. Cal trobar alternatives. Cal donar resposta a allò que la majoria de la societat demanda. I fer-ho passa per donar més veu a la gent i per garantir sortides trencadores.

Vivim temps de canvi. I jo vull canvis radicals i no voldria que en el futur cregués que vaig deixar passar l’oportunitat d’impulsar aquests canvis necessaris. El 25 de novembre vull impulsar un parlament que permeti fer canvis profunds, que contribueixi de forma radical a viure un futur més lliure, just i solidari.