dimecres, 16 de març del 2011

Marquem la diferència amb Elsa Blasco

Ahir vam fer el primer dels berenars debats d’ICV-EUiA a Horta-Guinardó, i el vam fer parlant amb entitats del Guinardó, Baix Guinardó i Can Baró. L’assistència va ser molt positiva, pel nombre de persones i sobretot perquè eren persones molt representatives del moviment associatiu, especialment del barri del Guinardó. El debat va ser interessant i sobretot van sortir algunes línies que crec que val la pena destacar.
La primera és la sensació de que a Horta-Guinardó s’ha fet molta feina. Els barris del Guinardó i Baix Guinardó han viscut algunes de les transformacions més importants de la seva història recent. El barri de Can Baró també ha viscut importants millores però encara no tan profundes. La gent va expressar la seva satisfacció pel treball dut a terme, però alhora va expressar la seva inquietud per la dificultat de donar a conèixer la feina que s’està fent a Horta-Guinardó, liderada per la Regidora d’ICV-EUiA Elsa Blasco. En aquest sentit crec que la eina que hem creat per donar a conèixer aquesta feina és molt important. No et perdis i mira amb molta calma la web www.marquemladiferencia.cat
El segon aspecte que va destacar la gent va ser el paper d’Elsa Blasco com a Regidora del Districte. L’Elsa acostuma a dir que la feina que fa ella i sobretot com la fa és perquè és d’ICV-EUiA, però a ningú se li escapa que també cal persones que amb el seu compromís i el seu tarannà demostrin que la política és una aposta necessària de gent honesta, capacitada i compromesa. L’Elsa és sens dubte “l’alcaldessa” que molta gent vol per Horta-Guinardó. Esperem que molta d’aquesta gent ens ajudi a aconseguir un bon resultat per garantir un tercer mandat de l’Elsa Blasco a Horta-Guinardó.