dimarts, 15 de març de 2011

Diem prou !

Molt possiblement ja coneixes la campanya Diguem Prou si no és així espero que t'hi sumis, enviant la teva ma i participant a l'activitat del dia 19.Diguem Prou! és una iniciativa de SOS Racisme-Catalunya, que compta amb el suport de les entitats que co-convoquen, i també de les entitats de base i persones que s’hi han adherit.

Les entitats co-convocants són: Amical de Mathausen i altres camps, Associació de Treballadors Paquistanesos, Comissions Obreres de Catalunya (CCOO), Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC), Confederació General del Treball de Catalunya (CGT), Consell de Joventut de Barcelona (CJB), Consell Nacional de Joventut de Catalunya (CNJC), Coordinadora d’Associacions Senegaleses, Dones Musulmanes de Catalunya, Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya (FAGIC), Federació d’Associacions Latinoamericanes (FEDELATINA), Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB), Federació d’Associacions de Pares i Mares de Catalunya (FAPAC), Fundació La Roda, Fundació Tot Raval, Minyons, Institut de Drets Humans de Catalunya (IDHC), Escoltes i Guies de Catalunya, Moviment Laic i Progressista (MLP), Unió General de Treballadors de Catalunya (UGT), Unitat contra el Feixisme i el Racisme (UCFR).


L’acte serà el proper 19 de març a partir de les 16.30 de la tarda a l’Arc de Triomf de Barcelona. Començarà amb actuacions infantils perquè els més petits també puguin participar de la jornada. A partir de les 18h s’iniciarà l’acte central, on comptarem amb la participació de personalitats del món de la cultura, l’espectacle i l’acadèmia, així com els representants de les principals entitats i moviments socials de Catalunya. Les intervencions es combinaran amb actuacions musicals amb contingut crític social. Es finalitzarà l’acte amb un concert festiu de cloenda.