divendres, 4 de març del 2011

Balanç ICV-EUiA Horta-Guinardó

Ahir al vespre vam donar a conèixer de forma pública la web de valoració del mandat d’ICV-EUiA d’Horta-Guinardó. D’entrada dir que el vídeo promocional de la web em sembla molt bo, àgil, animat, i demostrant en molt poc temps que la transformació dels baris d’Horta-Guinardó ha estat molt important al llarg d’aquests darrers vuit anys en que Elsa Blasco (ICV-EUiA) ha estat la Regidora d’Horta-Guinardó. La web www.marquemladiferencia.cat ha representat un esforç important de feina per a la gent que l’hem fet possible. És un producte artesanal al 100% fet sols amb la gent que donem suport al grup municipal d’ICV-EUiA a Horta-Guinardó. I per què tan esforç?
En política hi ha una tendència cada cop més estesa a quedar-se en el titular i nosaltres hem volgut anar més enllà. Hem volgut debatre a fons, hem volgut parlar de tot i per això farem quatre berenars–tertúlia durant el mes de març (si voleu saber-ne les dades sols cal que m’ho comenteu) i per això hem fet una web de balanç molt potent. Quan s’està al govern la millora garantia amb la que et pots presentar és la feina feta i no les promeses electorals. Per això hem apostat tant pel balanç. Segurament els programes electorals de les diferents formacions polítiques, inclosa ICV-EUiA, no ens sorprendran gaire. No crec que hi hagi moltes propostes que no hagin estat ja formulades anteriorment o recollides en els plans de futur de barri. I per tant bàsicament haurem de parlar de tres coses, de quin model de ciutat tenim, de quines són les nostres prioritats i de quin estil volem donar-li a la política d’Horta-Guinardó.
En aquest sentit la web de balanç ajuda a entendre què hi ha al darrere de la feina feta al llarg d’aquest mandat pel grup municipal d’ICV-EUiA a Horta-Guinardó. Un equip liderat per Elsa Blasco, una de les polítiques municipals amb més capacitat, però també acompanyada pels que ha estat consellers i conselleres d’ICV-EUiA aquest mandat Jordi Fornés, Anna Mir i Joan Vallvé. Però com que la tasca feta no és tan sols el fruit dels darrers quatre anys sinó la conseqüència de vuit anys governant diferent Horta-Guinardó, no puc deixar de reconèixer la feina dels consellers de l’anterior mandat, Víctor Valls i Rafa Milla.
Per tant mireu si us plau el vídeo, entretingueu-vos per la web i comenteu-nos tot allò que vulgueu, ens ve molt de gust parlar-ne.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Es tracta d’una broma?
Si vols escoltar la veritat i no vols que siguem falsos, és un vídeo antipàtic de veure, per una banda estan les imatges que es succeeixen massa ràpidament, i per l’altra banda està la música, que “manda guevos” quina cançó heu ficat.

El meu parer, es que el torneu fer sencer.

Pere Nieto ha dit...

És la teva opinió. Quins videos politics em recomanes i que estiguin millor?

Marc ha dit...

anònim, és un vídeo promocional. La intenció és que transmeti una realitat i sensació molt concreta: que s'han fet moltes coses i que tots les esperàvem. La successió ràpida d'imatges és per donar la percepció de que s'han fet tantes coses que no les podem enumerar totes, que se'ns escapen.
La finalitat és convidar a la gent a entrar al web www.marquemladiferencia.cat perquè puguin veure amb calma i detall tot el balanç de mandat.

Respecte a la música.... para gustos estan los colores. A més la musica està sota llicència Creative Commons i per tant respectem en tots moments els drets del seu autor.

Per cert, si realment t'interessa el districte, et convido a participar del web marquemladiferencia.cat amb les teves aportacions, això si, constructives.

Salut

Marc ha dit...

per cert Pere, l'enllaç al web no està bé, has enllaçat dos cops el vídeo!!!

Pere Nieto ha dit...

Gràcies Marc, arreglat

Anònim ha dit...

Si a vosaltres us sembla que el video està bé, dons no cal que pregunteu.

Marc, la crítica que et fet del vídeo no ha estat destructiva, pot ser a tu no t'ha semblat constructiva, però no sempre un pot sentir allò que desitja.

Justament,la gent que li agrada fer política hauria de desdir-se d'aquells que els agrada de dorar la píldora, o regalar los oídos.

La història està en sumar i no en restar.Vosaltres mateixos.

Pere Nieto ha dit...

Ja em sembla bé que hi hagi crítiques, jo no t'he dit que no, he preguntat quins models de video polític consideres que estan millor. Fa molts anys que estic satisfet de la deina que fa la gent de l'agrupació, amb els blogs del Joan o l'Anna, els que segueixen twitter com el Marc o el Vícotr, els vídeos del Sergi, la web de balanç del Joan, Anna, Toni i Pere. Poden haver-hi productes millors i pitjors i tots podem aprendre precisament a partir de les crítiques. Per tant reitero que és la teva opinió i per tant gràcies per fer-la arribar.

joan ha dit...

La crítica està molt bé, i si dius que té un esperit constructiu, perfecte i benvinguda sigui.

Com a creador del vídeo responc. Les imatges es mouen molt ràpid per 'abrumar' a la gent i fer entendre que en 1:30 no es pot explicar què s'ha fet en 4 anys i convidar a entrar a la web de balanç i estar-s'hi tanta estona com vulgui veient les més de 400 mesures que hem acabat posant-hi.

La música havia de ser moderna, a mi no és l'estil que més m'agrada (massa rockera pel meu gust) però hem buscat música en CC (Creative Commons) que els autors donessin els drets per a ser utilitzada (sempre que s'en reconegui l'autoria com es fa al final del video).

Confesso que m'agradaria saber a qui li responc...