diumenge, 13 de juny del 2010

Intens cap de setmana a Horta-Guinardó


Hi ha caps de setmana en que és totalment impossible fer crònica de les activitats que es fan al Districte. Aquest cap de setmana han coincidit les Festes Majors de Sant Genís, Teixonera, Font d'en Fargues i Baix Guinardó. També s'ha fer el 14è concurs de cantautors d'Horta-Guinardó o el campionat de petanca i botifarrada de Sense Traves, entre moltes altres coses.

Com que no es pot resumir en un article tot allò que ha passat sols farem algun apunt. Per exemple una curiositat. El pregó de la Teixonera el feia divendres l'Intendent Major de la Guàrdia Urbana de Barcelona i fill del barri. Al cap d'una hora el cantant de la Fundació Manero feia el pregó de la Festa Major de Sant Genís, fill d'aquest barri. Un representant de l'ordre i un representant dels canalles i això té la seva gràcia. Dues maneres diferents de fer un pregó i en el fons dues maneres de viure i veure el barri.

I què dir del concurs de cantautors d'Horta-Guinardó, aquesta activitat organitzada pel Districte. Una activitat discreta al barri però de gran projecció. Poques activitats a Catalunya donen una oportunitat tan bona a cantautors i cantautores. Un concurs que ha vist a gent avui dia consagrada com Estopa, Pedro Javier Hermosilla, el Sobrino del Diablo Anna Roig o Rafa Pons, però que sobretot ha obert portes a molta gent per donar a conèixer les seves propostes.

O destacar el magnífic ambient a la sardinada de l'AVV del Baix Guinardó que enguany es celebra de nou de forma provisional als Jardins del Príncep de Girona per les obres de reurbanització de la Ronda del Guinardó. El proper any ja es tornarà a fer al costat del mur del Parc de les Aigües, al Camí de la Llegua. El lliurament de trofeus del campionat de petanca del Baix Guinardó ha tancat el matí de Festa Major. Joan Vallvé, conseller d'ICV i que té la responsabilitat del Baix Guinardó ha fet lliurament dels premis acompanyat d'altres consellers del Districte. I després del lliurament una estona de xerrada amb la Maria Rodríguez, una presidenta d'AVV amb una gran capacitat i un immens sentit de l'humor.

El proper cap de setmana de nou intensitat, Festa Major a Can Baró i a Vall d'Ebron, inauguracions, concerts i una vida a Horta-Guinardó que no s'atura.

2 comentaris:

MaryLou ha dit...

Eihhhhhh!!!! qué guapos, la Conxita, el Salvador i l'Agustí!!! i qué sardines tan bones ens van fer!!!
Moltes gràcies, Pere, a tú i a la resta de persones del districte per la vostra col·laboració!!!
Petonets

joan ha dit...

i tant intens!
i que segueixi sent-ho si és per l'activitat que generen les entitats i els barris!