dilluns, 4 de gener del 2010

Horta-Guinardó, prioritats pel 2010

No és senzill establir quines prioritats han de ser, des del meu punt de vista personal, les més important pel 2010 a Horta-Guinardó. El gran procés de transformació que estan vivint els nostres barris suposa una alta complexitat i no és senzill establir quins elements marcaran el 2010 a Horta-Guinardó, sense tenir en compte possibles incidències de darrera hora. Però miraré de fer-ho.
1. L’aprovació de la MPGM dels Tres Turons. Aquest és un parc estratègic per la ciutat. La setmana vinent començarem les visites per tal de fer un seguiment sobre el terreny de les al•legacions presentades. L’aprovació significarà la fi d’un llarg període d’incertesa per a les persones afectades. I ara caldrà treballar per aconseguir el màxim consens social i l’acord polític que permeti tirar-ho endavant.
2. L’impuls dels Consells de Barri. Aquesta nova eina de participació es constituirà als deu barris que encara queden pendents (al novembre es va fer a Montbau). A la web d’ICV Horta-Guinardó podeu trobar el calendari. Aquesta eina ha de permetre acostar l’administració a la gent dels barris. Segur que no és l’eina perfecte, però també és evident que pot ser un bon instrument.
3. La revisió del Pla d’Equipaments del Districte que s’haurà de fer durant aquest any. Cal seguir treballant per aconseguir que es pugui consensuar quins són els equipaments més prioritaris i on es poden ubicar. En aquest cas el debat sobre equipaments juvenils pot prendre una gran força.
4. El seguiment de les grans obres que afecten als nostres barris i que estan canviant totalment la seva configuració, aconseguint posar al dia alguns projectes molt històrics. (Ronda del Guinardó després de l’enderroc del viaducte, avinguda de l’Estatut, Mare de Déu de Montserrat, UA2 i UA3 del Mercat del Guinardó, Casal Font d’en Fargues ...)

1 comentari:

Eduard ha dit...

Bon dia Pere.

He vist que el teu bloc redirigeix el feed de Blogger cap el nostre, el de FeedBurner de cercabloc.

Segurament el tema es deu a que deus haver fet el redireccionament tal i com l'indiquem en el nostre bloc, però en el darrer pas, en comptes d'informar el teu feed de FeedBurner (l'adreça hauria d'ésser alguna cosa com aquesta http://feeds.feedburner.com/PereNieto), has informat el de cercabloc i això ho has de corretgir.

Si no te'n surts fes-nos arribar un e-mail i intentem sol·lucionar el problema.

Salut i €