dissabte, 19 de setembre del 2009

Respectem l'espai privat


Avui torno a oferir-vos una imatge per pensar. Potser avui menys explícita i menys freaky però que també m’ha interessat. A primera vista no hi vaig veure res estrany però després hi vaig pensar un moment i vaig tornar-hi per fer la foto. Es tracta d’un espai obert al costat d’una finca al carrer Cartellà cantonada Pintor Casas de Barcelona. Trobo lògic que es demani que es respecti un espai. El que en el fons m’ha sorprès és que la força la posa en el fet de que sigui un espai privat, si més no així és com m’ho ha semblat a mi. Potser és un exemple de que en el fons allò que cada cop està més desprestigiat és el concepte de públic, llavors l’estem errant. Potser és que jo sóc massa llepafils i que sols recollia dues informacions i que la segona no ha de ser conseqüència de la primera. Òbviament també cal respectar l’espai.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Salutacions Pere Nieto!

Anem a veure: hi ha un centre educatiu aprop d'aquest cartell en el cual ara fa temps a l'hora del pati la majoria dels alumnes es ficaven en aquest espai a les escales i sota el porxo a fumar, beure i esclar i llençáven tot tipus de brossa a terra. No m'extranya que els veins hagin vulgut ficar aquest cartell tot i que cualsevol lloc del carrer no es privat sino public.

Tu Pere, ja que vas ser professor de l'escola Gravi, ja deus saber que alla hi havia el mateix problema. A l'hora del pati els de batxillerat, just abaix de l'escola els veins encara recordo que es van queixar tambe tot i que mai van arribar a ficar aquest cartell.

Resumin, nomes dire que no es privat, ja que com ja e dit cualsevol lloc del carrer es public, aixo si, aquest lloc no es ni un lloc per fumar, beure o un lloc per menjar i tirar-hi brossa.

Pere Nieto ha dit...

És lògic que es posi el cartell, sols em va fer gràcia veure la relació entre respecte i privat. per cert, qui ets?

Anònim ha dit...

Ah perdona que no me presentat.

Soc en Ricard Masllorens, un ex-alumne de gravi, tu em vas donar classes d'angles a gravi i fa bastant temps que llegeixo el teu blog.

Parlem vagi be.

Anònim ha dit...

S'em oblidava dirte que hi han molts alumnes i profes del gravi que encara et llegim aqui al teu blog!!

Ja et trobem a faltar Pere!

Pere Nieto ha dit...

Quina il·lusió