dimarts, 4 d’agost de 2009

Diari de vacances 2

No tinc intenció d’escriure el diari de vacances cada dia, sols faltaria, sols quan em vingui de gust. Avui ha estat el meu aniversari i puc assegurar que gràcies a Facebook ha estat el meu aniversari més mediàtic. Haver nascut en ple estiu t’estalvia algunes invitacions, és cert però també fa més difícil que la gent et feliciti. Avui he rebut un allau de felicitacions, trucades, sms, mails, alguna personal i sobretot a través del Facebook. Mai m’havia felicitat tanta gent, per``o també és cert que hi ha gent que encara no m’ha felicitat i queda poc més d’una hora per acabar el dia (Eduard, Jordi, Fernando, Mònica, Albert... no us ho tindré en compte, pensaré que ha estat sols un oblit). La veritat és que m’he estressat una mica, però ha estat molt maco. A partir d’ara intentaré entrar cada dia a Facebook per felicitar els aniversaris a la gent que tinc com a amics i mirar de fer una felicitacio una mica currada, la veritat, que he rebut de tot, alguns m’han tractat fins i tot de Joves, genial. Per cert si m’he oblidat de contestar a algú que em perdoni.
Deia que no escriuré cada dia al blog, en primer lloc per no imposar-me res en vacances, però en segon lloc perquè m’han començat a aparèixer al blog missatges en alfabet xinès o alguna cosa pitjor i no tinc clar què vol dir això. Interessen els meus escrits a l’Orient? (No ho crec, a vegades dubto que interessin a gent propera) M’estan amenaçant? (de moment no té impacte perquè no ho entenc. Algú em pot explicar què és això? Si us plau en català o castellà, frances, italià o anglès també m’espavilaré, però en xinès millor que no.
El dia ha estat prou bé. Fer una pressa al riu per mirar de guanyar un petit espai on banyar-nos (em sembla que això no deu ser gaire bo per l’ecosistema), passejar, menjar, anar a comprar ... i ara al vespre a rentar plats tot escoltant al MP4 Antonio Flores i Antonio Vega, ara ja he passat a Anthony and the Johnsons (tot Antonis, per cert). Us asseguro que casualitat, no és que estigui deprimit per haver fet anys. Per sopar hem fet un bon vi. Un Camins del Priorat 2007, també em va agradar el Toro que vam prendre ahir. Mirem de no repetir denominació d’origen, Visca la Diversitat. I de lectura he començat un llibre de Carlos Zanón, “Tarde, mal y nunca”, de moment molt bé, la veritat. I parlant de nostàlgies el dia del meu aniversari en Ramon Solsona m’ha fet reviure la meva etapa de jovenet explicant l’origen del nom d’un refresc mític “Mirinda” que he descobert que en esperanto vol dir “meravellós”, sols em faltaria tenir avui alguna descoberta de Mazinger Z. Bona nit.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

MOTEL
seo
居家看護
法拍屋
白蟻
seo
隔熱紙
高雄縣旅遊
墾丁旅遊
網路行銷

Anònim ha dit...

簡善琳瑜珈補習班創辦人簡善琳老師,在三十幾年前瑜珈風氣尚未盛行的少女時代即對它產生濃厚興趣少時體質贏弱敏感也因瑜伽而獲得顯著改善,所以立志貢獻所學,藉由瑜珈來達成幫助國人身體健康的願望。高雄瑜珈中簡善琳瑜伽養生會館除了硬體設備在會館環境上建立最精緻、最優質的多功能複式場所外,為避免其他瑜珈教室之師資情況(即投入教學工作則無力再學習進修之窘境),對於師資的培訓與要求更是不遺餘力,所有師資不分資深資淺每個月都要接受新的瑜伽課程訓練,期盼與國際接軌,隨時給予學員最新的資訊與知識。針對初學者教授九大關節操、拜日式、基本功法、淨脈呼吸法等,溫和而緩慢的瑜珈,透過簡單的延展動作及呼吸按摩身體各部位的經脈,奠定初學者學習瑜伽的基礎。會館裡有初級瑜伽、整體瑜伽、哈達瑜伽、養生瑜伽、有氧瑜伽、塑身瑜伽、氣功瑜伽、瑜伽提斯、Ashtanga、孕婦瑜伽、進階瑜伽、體位法瑜伽…等數十項豐富瑜伽課程提供選擇。

Anònim ha dit...

網路行銷
網路行銷
網路行銷
seo
seo
seo

Anònim ha dit...

Michael Jackson(麥可傑克森)你永遠是我的最愛^^
Michael Jackson,麥可傑克森

Michael Jackson,麥可傑克森

Michael Jackson,麥可傑克森

瑜珈,看護,旅遊

保健,蛋糕,服飾

網路,資訊,花園

法拍屋,隔熱紙

達人,精品,整形

科技,天空,飛翔

蝸牛,不孕,汽車