dijous, 28 d’agost del 2008

Torno de vacances

Ja he acabat les vacances i em toca reincorporar-me a la feina. Ha estat un estiu de força desconnexió i com he pogut comprovar m’he dedicat a escriure sobre temes gens polítics, necessitava aquest kit-kat. L’estiu però ens ha deixat algunes notícies força interessants que no em puc deixar de comentar just per sobre, sols com enunciats. En primer lloc els Jocs Olímpics de Pequín. El món s’ha rendit a l’encant xinès i ha oblidat que no es respecten els drets humans i que es persegueix al Tíbet. En segon lloc l’esclat d’hostilitats amb Rússia com a protagonista, realment fa por. En tercer lloc un estiu més de víctimes en pasteres, cada any el mateix drama. En quart lloc el terrible accident aeri i el patètic espectacle d’alguns mitjans de comunicació. En cinquè lloc el finançament a Catalunya i la més que possible cagada d’ICV (deixeu-me però que mediti una mica més sobre aquest tema abans d’escriure). I en sisè lloc i com a notícia més important, la misteriosa desaparició, al final aclarida, d’un crític gastronòmic sortint del Bulli i que va ocupar més titulars que algunes de les notícies abans referides. Segur que em deixo notícies importants, però ja us ho he dit, he estat força desconnectat.

2 comentaris:

les hores i els dies ha dit...

Com a resum, no està malament. Han passat més coses, i algunes de les que comentes, les simplifiques. Els jocs de Pekín han estat molt bons, peò els hi ha mancat , a les cerimònies, la màgia de BCN. Pel que fa a Rússia, a mi tampoc m`agrada, però Geòrgia va començar l`agressió armada i indiscriminada contra Ossètia. Després, passa el que passa quan l`ós adormit es desperta...
L`accident d`Spanair fa molta pudor de negligència molt greu per part de la companyia, o si no, temps al temps.
pel que fa a la "jugada" d`ICV, a mi no em sembla una "cagada". El que em sembla horrorós, i que ens hauria de fer reflexionar, és la deslleialtat brutal dels socis (el silenci del President), i sobretot la ignominiosa, indigna i bruta reacció d`ERC. No podem governar junts amb aquests ni un minut més. Per cert, els hi recomano anar al psicòleg: Puigcercós va dir que han de "marcar paquet"; Ridao diu que això d`ICV ha estat un "interruptus" i que som uns "escalfabraguetes". Aquesta gent folla molt poc...
Però no és només en el Grup parlamentari conjunt a Madrid; és també a la Generalitat, i a la majoria d`Ajuntaments. No estan preparats per governar, són egoistes, infantils, deslleials, gasius, mentiders, van a la seva bola i només defensen allò seu. Quan se`ns caurà la bena dels ulls ?.
Es que no sabem contestar amb contundència alta i clara ?
Tan costa fotre un cop de puny damunt la taula ?
Quan demanàvem marcar perfil propi, ens referiem a això.

Pere Nieto ha dit...

Evidentment feia un resum de titulars i per tant no aprofundia, tot i que coincideixo amb tu. Sobre el tema ICV ja et dic que en parlaré més endavtn, però el que sí que està clar és que és vergonyosa la resposta dels partits, sobretot la d'ERC. ICV es pot haver equivocat, però és gravíssim el que s'ha dit. Ja hi entraré més a fons.