dijous, 28 d’agost del 2008

Turó Rovira endavant


El primer dia després de vacances i ja comencem amb activitats interessants. Avui es celebra el comiat dels participants en el darrer camp de treball del Turó de la Rovira. Primer un sopar de germanor i a les 22.00 una representació teatral sobre el que significava estar a les bateries al propi Turó de la Rovira. El Museu d’Història de la Ciutat s’ha pres molt seriosament la tasca de recuperació del Turó i per tant anirem veient com a poc a poc es dignifica aquest espai i se li dóna una important dimensió de ciutat per explicar fenòmens tan importants com la defensa de la ciutat durant la guerra civil o el posterior barraquisme. La feina feta pels voluntaris aquest estiu ha estat magnífica i per tant us convido si pot ser avui mateix a la nit i sinó qualsevol altre dia a pujar-hi. Qui conegui l’espai podrà comprovar com avancen els treballs de recuperació i qui no conegui l’espai podrà gaudir d’un dels llocs més espectaculars de la ciutat.

2 comentaris:

Juan Antonio Domingo ha dit...

¡Bona feina!
Sens dubte per a qui coneixem aquest lloc sempre serà un lloc de referència. Un espai on ara, més que mai, puguis ensenyar orgullós als forasters.

Pere Nieto ha dit...

Ahir a la tarda estava ple de gent passejant. Parlant amb els veïns del carrer Marià Labèrnia reconeixen que el públic ha canviat molt i que ara puja molta més gent de la ciutat. Ara al setembre ja treballarem el projecte de museització.