dijous, 19 de juny del 2008

Mas Guinardó

El Mas Guinardó iniciarà en breu les obres de remodelació per convertir-se en un casal d'entitats per a tothom que ho desitgi. Aquest magnífic edifici de titularitat municipal estava ocupat actualment per una entitat, l'Associació de Veïns i Propietaris del Mas Guinardó que el tenis en ús gairebé exclusiu. La necessària remodelació d'aquest edifici tan singular i de tanta importància històrica pel barri ha permès afrontar de forma decidida també la seva gestió i els seus usos. És per això que l'entitat actualment ocupant hi mantindrà espais i activitats, però també és cert, i això és el més important, que qualsevol entitat del barri hi podrà tenir la seu i que això permetrà la creació de noves entitats. Bucs d'assaig per grups musicals, magatzems, sales de reunions, una magnífica sala d'actes ... Tot això estarà a disposició de la gent del barri. Hi ha entitats que no ho volen veure així i s'equivoquen. Cal plantejar-se com omplir d'activitats el Mas Guinardó, com aconseguir que tothom s'ho senti com a propi i preocupar-se menys dels altres. El Mas Guinardó serà el que vulguin les entitats i això encara que sembli mentida, no acaba de convèncer a segons quina gent. La inversió serà molt gran perquè l'edifici ho requereix. En mans de tots està garantir que ha estat una magnífica inversió.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

hola, Pere,
t'escric des d'Ecoveritas, la cadena de supermercats ecològics de Barcelona. ens estem posant en contacte amb persones que veiem que estan interessades en el medi ambient, com tu, per a convidar-los a apuntar-se al nostre butlletí, que preparem cada 15 dies sobre novetats en el sector del menjar ecològic.

si t'interessa, pots apuntar-te en la nostra web: http://www.ecoveritas.es

i a més, si et coincideix per barcelona, el cap de setmana que ve tenim degustacions d'orxata de xufla ecològica i ametlles en tots els nostres centres.

salutacions

Anònim ha dit...

Home, això de muntar un supermercat dins el mas no se'ns havia passat mai pel cap... ho proposarem a la coordinadora.

Respecte el Mas, penso i, sempre a nivell personal, que quedi clar que més que un hotel d'entitats és un centre de recursos per a les entitats, on es podrà anar a buscar suport.
No sabem, encara quina és la capacitat màxima ni per a quantes entitats està pensat.

Opino que vosaltres ja teniu "en mente" un pla d'usos, sino la distribució interna no seria la que s'ha fet.

Ara, això que el mas serà el que les entitats vulguin, per cert em sona i no se d'on, és jugar a la defensiva per part vostra.

I, per cert, encara s'ha de començar a parlar del pla d'usos que hores d'ara encara està per fer.