dimecres, 25 de juny del 2008

Acord al Carmel

ERC ha anunciat el seu acord amb el govern municipal de l'Ajuntament de Barcelona (PSC i ICV-EUiA), per tal d'aprovar inicialment el pla especial del Carmel que estava congelada. La versió d'ERC tractada àmpliament la podeu trobar a l'article del Jordi Coronas al seu blog. L'aprovació inicial de la MPGM del Carmel significarà acabar amb les incerteses i començar a treballar pel barri, és una magnífica notícia. L'acord estableix també de forma clara una voluntat d'ERC d'arribar a acords estables en temes fonamentals del futur de la ciutat com per exemple en el cas dels Tres Turons. Ara queda un treball dur de negociació i debat, un intens procés participatiu que s'estava duent a terme i una necessitat d'afinar molt bé les actuacions al barri. Però això es farà des de l'aprovació inicial que permetrà al govern de la ciutat establir el calendari de treball i marcar el ritme. Caldrà parlar-ne molt del Carmel, però avui sols em vull felicitar de l'acord que recull l'interessant treballa dut a terme per elaborar la proposta inicial de MPGM del Carmel, el bon treball previ amb el moviment associatiu del barri i la voluntat d'ERC i del govern de desbloquejar el tema.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bones notícies pels promotors a la ciutat de Barcelona, sens dubte, i no és que sigui d'aquestes persones amb mania persecutoria cap a ells...si arriba el dia en que puc dir que aquest plà és també una bona noticia pels veïns no tindré cap problema amb l'enriquiment dels primers.
Esperem que sigui cert que s'informi als afectats (perdó volia dir els NO afectats, que casualitats del destí han vist com les seves propietats perdien valor) i sobretot esperem que facin la feina ben feta i quedi garantida l'estabilitat patrimonial dels veïns. Dit així no sona massa important, millor deixe'm-ho en clar i català: esperem que ningú quedi al carrer o hagi d'afrontar, desprès d'una vida pagant la seva llard una hipoteca post-jubilació per la gràcia del plà...
Això és el que importa, això, que els comerciants puguin mantenir el seu "modus vivendi" i que desprès de tant soroll i problemes tinguem al barri quelcolm més que uns macos blocs de pisos per vendre.

Teresa