diumenge, 6 d’abril del 2008

Medalles d'Honor

El Districte d'Horta-Guinardó ha decidit concedir les medalles d'honor de Barcelona 2008 a dues de les entitats a les que tinc més carinyo del Districte, Els Lluïsos d'Horta i el Consell de la Joventut. Els Lluïsos són una de les entitats que ha sabut combinar millor tradició i modernitat. La seva llarga trajectòria no li ha impedit ser en aquests moments una entitat oberta, dinàmica, compromesa i on pots trobar gent de totes les edats. La seva activitat cultural és oberta i a més acull a seccions i entitats amb molt dinamisme. El Consell de la Joventut d'Horta-Guinardó (CJD7) compleix 20 anysn un fet absolutament inusual a la nostra ciutat. Aglutina una trentena d'entitats i participa activament a tots els consells i processos del Districte. Les medalles d'honor d'enguany han premiat entitats que fan feina dia a dia als nostres barris. Gent divertida. I a més en tots dos casos amb dues magnífiques presidentes, la Núria i l'Alba.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Pere,

Crec que les medalles d'honor d'enguany són ben merescudes (que he de dir...). I ho dic amb el coneixement d'una de les entitats ben a fons i de l'altra una mica per sobre.

La gent dels Lluïsos, sempre que he coincidit amb ells són encantadors, a veure si amb el tema de Mans Unides fem alguna cosa....

Com a Consell, crec que agrupar 37 entitats i fer que treballin juntes i poder aglutinar esforços i veus en una de sola és una gran tasca.

Tenim molts reptes per aquest any i els propers però crec que tenim encara més ganes. Enguany el consell té un secretariat que segueix com fins ara, cosa que garanteix certa estabilitat i alhora hi entra 1 persona nova i tindrem un parell de "col·laboradors". Amb tantes mans podrem fer encara més coses de les que feiem fins ara... que no són poques!

El que tenim davant són molts reptes que si ens en sortim bé hi guanyarem molt, tant el Consell, com els i les joves, com el Districte. Estic parlant del Local... Del pla director... Dels tallers de Salut...de treballar amb els joves nouvinguts... de tantes coses...

A part, devem ser de les poques entitats on a mitja assemblea pot presentar-se la Regidora amb 2 convidades i no desentonar del tot, no?

Bé, seguirem treballant plegats, i ho farem de molt bon gust...

Per què si bé és cert que som una plataforma consolidada i tot això, també s'ha de recóneixer que estem en un districte on s'ens reconeix com a interlocutors vàlids, s'ens escolta i, de vegades, s'ens fa cas i tot...

Una abraçada i ens veiem!

PAU

Victor Valls ha dit...

què ????
el CJD7 medalla d'honor ???
apa, pleguem ......
jajajaja
Sense més conyes, ja tocava !!!!!
Per als Lluïsos també tocava, abans de que facin segle i mig a Horta.
He estat membre actiu de les dues entitats. Del CJD7 com a president bastants anys i dels Lluïsos, administrador també uns tres anyets.
El reconeixement públic de les Medalles d'Honor hauria d'ajudar a totes dues entitats ha abordar reptes de futur immediat. L'adequació dels seus vells locals, per a un millor servei a la ciutadania, requereix d'un esforç econòmic important. I els que coneixem el mon associatiu ja sabem que "el horno no está para bollos" ....
... i ara, Núria i Alba, ja sabeu, a veure si aquesta medalla obre alguna caixa forta ....
De tot cor, moltes felicitats.
;-D