dijous, 6 de març del 2008

Hem guanyat

ICV ja ha guanyat de cara a les eleccions del 9 de març. I el més important no és el nombre de vots que tindrem o si mantenim els dos diputats o aconseguim arribar als tres. El més important és que ha estat una magnífica campanya que ha permès recuperar la il·lusió dins ICV. I això és tan important com el mateix resultat electoral del dia 9. Durant la campanya s’ha recuperat l’orgull de veure que allò que pensem i sentim la majoria de gent que estem a ICV coincideix plenament amb allò que defensa el candidat. El Joan Herrera és el millor candidat possible. Perquè representa a la nostra gent, a la gent que milita i a la gent que habitualment ens vota i això és fonamental. En una campanya marcada profundament per la bipolarització haver marcat clarament el nostre perfil i haver aconseguit la complicitat de molta gent no és senzill. Darrerament diferents motius ens havien descol·locat una mica. Tots coneixem gent propera a ICV que platejava els seus dubtes, alguns ens deien que no anàvem bé. Situar-nos en una campanya tan difícil com aquesta amb perfil propi i amb passió ha estat un èxit de l’equip de campanya i sobretot d’en Joan Herrera. Ara hem de seguir apostant per no aturar aquesta onada. ICV s’ha de saber resituar, adaptar-se a la complexitat del govern a Catalunya, recuperar la complicitat amb la gent rebel i seguir treballant per enfortir-nos a nivell organitzatiu. He volgut fer aquesta reflexió abans de les eleccions, per no estar marcat pel resultat electoral. Sigui quin sigui el resultat (si no és una desgràcia) aquestes eleccions ens permetran treballar millor i situar al Joan Herrera com un capital fonamental pel futur d’ICV. Personalment ja li he expressat al Joan Herrera la meva felicitació i li reiteraré diumenge quan ens trobem al Poblenou anant a votar.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

l'il·lusió en estomacar estudiants? en detindre a la gent sense raó? en criminalitzar els moviments socials? en això vos heu convertit.

Jordi ha dit...

Que en penseu de la publicació d'enquestes al extranger per evitar la normativa legal a Espanya??
no s'hauria de pensar en actulitzar la llei, cap a un costat o cap a l'altre?
Aixo podria desvirtuar les eleccions del diumenge....

Pere Nieto ha dit...

El tema de les enquestes és una mica complicat. És cert que possiblement s'hauria d'autoritzar a presentar enquestes fins el darrer dia, però el Periódico no fa una denúncia, sinó que fa promoció. L'enquesta d'ahir tenia un univers de 900 persones a tot Espanya, no pot ser que es puguin distribuir escons, seriosament, amb aquestes dades. Crec que canviarà poc la decisió de la gent, però no podem oblidar que les enquestes són eines de propaganda i més quan tenen tan poc rigor estadístic.