dilluns, 4 de febrer del 2008

Bon cap de setmana per Horta


Aquest cap de setmana ha estat molt especial pel barri d’Horta. Dissabte es va celebrar la Rua de Carnestoltes al barri d’Horta. La sortida des de Tajo-Maragall era una part de la Rua, però valia la pena veure davant del Mercat d’Horta quan anava arribant la rua del barri, celebraven el lliurament de premis a la plaça Eivissa i després s’incorporaven a la rua de la ciutat. La rua central va ser molt maca i la gent de l’ICUB va felicitar molt al Districte d’Horta-Guinardó. La rua permet posar en primer pla al barri d’Horta i al Districte. A més alguns dels premis més importants de comparses van anar a parar a la Taxonera, a Dante-Carmel i al Cor d’Horta.
Diumenge vam inaugurar la biblioteca d’Horta-Can Mariner. Va ser una magnífica festa. La gent estava contenta, el moviment associatiu estava en ple a la celebració i els comentaris de la gent sobre la biblioteca van ser molt positius.
Crec que és important que el barri d’Horta visqui caps de setmana com aquests. A vegades hi ha la sensació de ser barris de "segona", però moments com aquests permeten al barri posar-se les piles, enfortir lligams entre les entitats i la gent i posar el barri a l’aparador de la ciutat. No per competir, sinó per aportar allò que té de propi el barri d’Horta.

3 comentaris:

Víctor Albert ha dit...

Coincideixo amb tu Pere. Gran cap de setmana per al districte. Vaig ser a les dues activitats i van ser un èxit. La nova biblioteca és una passada, però ara fa falta posar-la al servei de la gent del barri, i la meva gran pregunta és si hi haurà una aula d'estudi nocturna, ja que totes les que tenim al districte estan col·lapsades en èpoques d'exàmens. Suposo que en les properes setmanes i mesos em sentiràs insistir sobre el tema.
Salutacions!

Víctor

Pere Nieto ha dit...

Víctor,

En principi no està previst que funcioni com a sala d'estudi nocturna. Això no vol dir que sigui una decisió que no pugui canviar.

Víctor Albert ha dit...

Aleshores intentarem que pugui canviar.

Salut!