dijous, 17 de gener del 2008

Agregador de blocs HG

Neix una nova eina de comunicació al Districte d’Horta-Guinardó. Un agregador de blocs socials i polítics. Un agregador és un espai d’Internet on es poden trobar tots els articles que es publiquen a tots els blocs diferents que fa gent d’Horta-Guinardó. Per tant amb una sola ullada podreu saber els darrers articles publicats i per tant conèixer opinions diferents sobre temes dels nostres barris, temes de cultura, societat, política general ... Les condicions per tenir el bloc dins d’aquest agregador són tres:
- haver actualitzat el bloc en els darrers tres mesos
- tenir vinculació a Horta-Guinardó
- tractar de forma habitual temes socials o polítics

L’agregador ha estat una idea i una feina del Jose Rodríguez (conseller del PSC al Districte i internauta molt actiu i interessant). A l’agregador podreu trobar per tant blocs de consellers del Districte com l’Anna Mir i el Jordi Fornés d’ICV, el Jordi Coronas d’ERC, blocs d’altres persones dels diferents partits del Districte, però també blocs tant interessants com el d’una amiga molt activa al Baix Guinardó o el bloc dels més joves com el Toni Femenia o el Víctor Albert. Hi ha blocs d’entitats com el de Can Baró o el del seu president Adrian Pérez, blocs més culturals com el de la Laura Marino o més polítics com el de l’Antonio Linde, el Jaume Collboni o el magnífic bloc d'en Toni Salado.

De tota manera qui vulgui pot incloure el seu bloc i és més, crec que és un bon moment perquè més gent us animeu a fer el vostre propi bloc. Fer-ne un és molt senzill, podeu demanar-nos ajuda. Cal tenir algunes idees i això sí un mínim de constància a l’hora d’escriure, però us asseguro que no té cap dificultat tècnica. Els blocs ens permeten opinar i conèixer opinions. Aquesta eina estic segur que serà molt positiva i ens permetrà generar debats molt interessants.

Consulteu i no oblideu aquesta adreça : http://www.hortaguinardo.org/