dimecres, 5 de desembre del 2007

COPE

Escoltar la COPE fa un temps em feia fins i tot gràcia. Després em va començar a preocupar seriosament el que deien. Ara ja crec que caldria portar a Jiménez Losantos a judici. Avui he posat un moment la COPE. En dos minuts, valorant la concentració d'ahir a Madrid ha llançat aquestes idees:
- és fals que l'atemptat de dissabte fos no premeditat.
- A la concentració hi van anar 750 persones (eren poques, però no tan poques)
- ens menteixen i no sabem què va passar a l'atemptat, igual que no sabem què va passar l'11M.
- que tiene de malo que le llamen maricón a Zerolo?
- a les manifestacions que organitza l'Associació de Victimes del Terrorisme hi va la gent de fiar, amb banderes espanyoles i que sempre ha estat en contra del terrorisme i no com Llamazares, Caldera o els sindicats.
- A Zapatero al funeral sols el van insultar els familiars del guàrdia civil mort i ho haguessin pogut fer molt més.

Què vol dir? Que la gent d'esquerres no hem condemnat sempre la violència? que es pot insultar gratuïtament? És menyspreable.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El d'aquest home i els seus contertulis, és greu. Això que venia del PSUC!!!!.Una cosa és voler saber la veritat, encara que no ens agradi, i una altra dubtar de qulasevol cosa que es digui i que no provingui del lloc on a mi m'agrada. És una mena d'homologació de fonts d'informació.
Cal fer alguna cosa, ja que a ell directament no se'l pot tocar, podriem començar per aquells que l'envolten. Que tal boicot al patrocini de EL MUNDO a les festes de la Mercè?

Unknown ha dit...

Jo no ho entenc com s'ha assegut tant poc al banquillo dels acusats...

Bé, lo del patrocini també està bé...però la pela és la pela...jajajaj

La conferència episcopal s'està cobrint de glòria mantenint aquest ...

PAU