dimecres, 17 d’octubre del 2007

Eleccions Consell Ciutadà

Aprofito que aquest espai el llegiu gent d'entitats d'Horta-Guinardó per recordar-vos que aquest proper dilluns 22 d'octubre de 09.30 a 19.30 a la Seu del Districte d'Horta-Guinardó es celebraran les eleccions de representants de les entitats al Consell Ciutadà del Districte. POdeu consultar tota la informació a la web del Districte. La participació és molt important i per poder exigir que el Consell Ciutadà compleixi amb la seva funció de ser el màxim òrgan de participació i consulta del Districte cal aconseguir una bona participació el proper dilluns.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

"La participació és molt important i per poder exigir que el Consell Ciutadà compleixi amb la seva funció de ser el màxim òrgan de participació i consulta del Districte cal aconseguir una bona participació el proper dilluns."

La manera de potenciar la Participació és dotar-la de poder decisori real, cal que els Consells (ciutadà, de centres...) siguin elements decisors de veritat.

Aquest mandat, el Consell Ciutadà tindrà molta feina, i caldrà fer que aquesta és tradueixi en fets, la participació de la gent (sobretot la no associada, que és qui costa més mobilitzar...) s'ha de convertir en accions concretes o no es donarà aquesta participació...(crec)

El Consell ciutadà ha de ser un òrgan de consulta d'obligada i la seva opinió ha de ser vinculant, o sinó la gent deixarà de participar...

PAU
PS= Hi ha un troç d'aquest comentari copiat d'un comentari meu anterior ja que parlava del Consell Ciutadà i he vist que hi havia una entrada del consell ciutadà...

Anònim ha dit...

Al meu parer el Pau te més raó que un sant.
Si el ciutadà no percep que la participació és vinculant no creurà en res de la política participativa.

Petre