dilluns, 1 d’octubre del 2007

Artefacte contra ICV

Els mossos d’esquadra han desactivat un artefacte explosiu davant de la seu d’ICV al barri de Sant Andreu. És un pas més, un salt qualitatiu molt greu, en l’escalada de la pressió en contra de la meva formació política. Però no tan sols ho és en contra d’ICV, com sempre he defensat quan altres formacions polítiques o persones han rebut la pressió de la coacció i la violència, tothom hi surt perdent.
Hi ha una minoria, molt reduïda, que mitjançant l’ús de la violència i la intimidació vol fer renunciar a altres persones a defensar les seves opcions. Això és intolerable, sigui qui sigui qui ho exerceix i sigui qui sigui qui ho rep. La col·locació d’un artefacte explosiu vol coartar el dret d’una gent a lluitar per la societat que vol. I com deia això s’ha de garantir a qualsevol lloc del món i amb qualsevol opció política.
Sols vull expressar la meva solidaritat amb la gent d’ICV, sobretot amb la gent de Sant Andreu i amb els veïns i veïnes propers al local que segur que no ho passaran gens bé. Esperem, però, que tot quedi en un incident greu, però aïllat.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Com sempre, estarem a peu de carrer, 4 feixistes intolerants no ens fan callar (NI MOLT MENYS!!)

Papitu ha dit...

Ni cas a tots aquests capsigranys, endavant les atxes!

Anònim ha dit...

Maulets , la organización violenta ultra catalanista, tiene ramificaciones en Mallorca, pues bien han convocado una manifestación-quemada en la plaza de Cort ( ayuntamiento de Palma ), seria de agradecer que avisaran a los amigos de libertad balear y publicaran la noticia. Tambien si se publica la noticia habrá una contramanifestación que enmudecira a los fascistas de Maulets. Muchas gracias.



Aqui esta la informacion



El dijous 4 d'octubre Maulets ( ultra-catalanistes violents )organitzen una cremada de fotos del rei a la plaça Cort de Palma de Mallorca.

Que no embrutin sa nostra imatge!

Contramanifestacio ja!, a Barcelona ja posen bombes a les seus dels partits polítics !!

http://www.racocatala.cat/forum/llegir.php?idf=1&fil=67778


""""""""""""""""""""""JO TAMBÉ SOM ANTIMONÀRQUICA

L'assemblea de Maulets Ciutat hem convocat una concentració de suport als encaustas per cremar fotos del rei espanyol. La cita és dijous dia 4 d'octubre a les 20h a la Plaça de Cort.

Més info:

www.noalrei.elsud.org
www.alertasolidaria.org
www.maulets.org/mallorca""""""""""

MaryLou ha dit...

Esperem que quedi en un fet aïllat.
Però haurem d'estar alerta.

Una abraçada