divendres, 20 de juliol del 2007

Nova enquesta

Els resultats de la darrera enquesta sobre la necessitat de diàleg amb ETA ha donat un resultat força equilibrat. L'opció de seguir fent pressió policial i obrir alhora un procés de diàleg ha obtungut la majoria de vots, però molt a prop amb la proposta de seguir amb la pressió policial però esperar a que sigui ETA qui mogui fitxa. Està bé això de tenir resultats ajustats, vol dir que les possibles repsostes no eren obvietats.

La nova enquesta d'avui torna a ser més "light". Cada cap de setmana que hi ha Fòrmula 1 els telenotícies s'endarrereixen. Està justificat això? Quin criteri ha de seguir una televisió pública? és prioritari el seguiment de Fernando Alonso que de la resta de l'actualitat?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Mai no es contentarà a tothom: els fans de la F1 et diran que no és cada cap de setmana i per tant, no afecta tant.
Les teles públiques també tenen ingressos per publicitat i, son en aquests espai on més es produeixen i, en conseqüència, no cal aportar tants impostos.
I, si són públiques, tothom té dret a veure, encara que sigui de tant en tant, allò que li agrada, també aporta diners a través dels impostos.
Perquè a la F1 se li pot afegir el futbol, tots els culebrots que duren més de 1000 capítols i fan una festa al teatre de despedida,...etc.

A més no us podeu queixar per si s'endarrereix una estona el telenotícies no és res. D'altres canvien un dia de festa perquè els convenia que la gent no marxés i anés a votar. Tot i això la gent va passar. Ah, i també ho va decidir una administració pública.

Anònim ha dit...

Han segrestat el JUEVES per una portada innocent... http://www.eljueves.es/
visiteu-la.

Ara tanquen revistes per dir la veritat...

Jordi ha dit...

crec que tenir audiencia amb un minim de qualitat es molt important, perque no quedi el canal de televisió com a residual.

Esperem al setembre torni Polonia i no s'el carregin, seria una perdua molt important.