dijous, 26 de juliol del 2007

Conselleries ICV-EUiA a Horta-Guinardó


ICV-EUiA d'Horta-Guinardó ja hem escollits qui ocuparà les dues conselleries que ens pertoquen al Districte aquest mandat. En primer lloc continuarà l'Anna Mir. Durant la meitat del darrer mandat ja va ser la consellera d'Urbanisme i Medi Ambient, i en el poc temps que va estar ja va deixar una feina feta prou destacada. En principi seguirà amb les mateixes responsabilitats que ja tenia i per tant us podeu adreçar a ella en temes urbanístics i de sostenibilitat.


El fitxatge de luxe, el nostre Henry particular, és Jordi Fornés. President d'ICV Horta-Guinardó és una persona ja prou coneguda al nostre Districte. En principi, si no hi ha canvis de darrera hora, assumirà les conselleries de Salut i Persones amb Discapacitat.


Ja ho veieu, dues persones de gran nivell per acompanyar a l'Elsa al grup municipal d'ICV-EUiA i a més dues persones amb blog, per tant podreu seguir la seva visió de les coses i podreu relacionar-vos.


Us he posat la fotografia on apareixen un a cada costat de l'Elsa a la presentació dels candidats i candidates d'ICV-EUiA del Districte a les darreres municipals.