dimarts, 17 de juliol del 2007

Canvi de Gerent a Horta-Guinardó

Finalment ja tenim nou Gerent a Horta-Guinardó. Ja s’ha fet oficial el nomenament de Montserrat Filomeno com a nova Gerent en substitució de l’Eduard Vicente. La Montse ha estat els darrers anys Gerent del Districte de Gràcia i amb anterioritat havia estat Cap dels Serveis Personals del Districte de Sant Martí. Durant aquesta etapa a Sant Martí és on vaig poder compartir projecte de govern amb la Montse quan jo era conseller d’ICV. Tinc un molt bon record d’aquesta etapa i de la seva feina i estic convençut que farà una magnífica tasca. Destacaria la seva serenitat, la seva fermesa, la seva capacitat de treball i una experiència dins de l’Ajuntament que serà molt important en aquesta nova etapa.
Ara però, em toca acomiadar a l’Eduard Vicente. Ha estat un magnífic Gerent d’Horta-Guinardó, més ben dit ha estat un Magnífic (amb majúscules) Gerent durant aquest mandat. La seva capacitat de treball i de posar-li passió a la seva gestió ha estat realment important. Ha sabut crear un gran equip de treball al Districte, ha cregut en la gent i en els projectes del Districte, ha estat una persona amb una capacitat molt gran de treball i alhora generant bon ambient. Ha estat una persona capdavantera en temes com la UA3 del Mercat del Guinardó, els acords per adquirir el Casal Familiar de la Font d’en Fargues, l’impuls del projecte de Nous Veïns i Veïnes, la recuperació de la Masia de Can Soler ... Ara serà Gerent de Serveis Generals, una tasca de gran complexitat i importància dins de l’Ajuntament. Estic segur que ho farà molt bé, però també estic segur que enyorarà la gent, els carrers, les entitats, els problemes i les festes d’Horta-Guinardó. Gràcies Eduard per la feina feta.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

No poso en dubte que hagi estat un bon gerent, però tot no ho ha fet bé. Amb ell al front de la maquinaria del districte, a l'ajuntament se li va passar per segona vegada l'arròs en el tema de Can Fargues. Oblits tècnico-administratius com aquest, que tenen costos econòmics i socials, també s'han d'incloure en un balanç de trajectòrica. No perdem mai el sentit crític.

Anònim ha dit...

Podríem dir això que dius de Can Fargas i altres aspectes, però jo també reconec que el balanç d'aquests darrers anys és força positiu.

MaryLou ha dit...

Nosaltres també creiem que l'Eduard Vicente ha estat un bon gerent. Es clar que no tot ho haurà fet bé, com tothom, nomès faltaria, però ha estat una persona compromesa i propera, i ha deixat el llistó bastant alt.

Li desitgem molt bona sort en la seva nova tasca.

El trovarem a faltar i donem la benvinguda a la Sra. Filomeno

Anònim ha dit...

Bé, puc apuntar-me als elogis que reparteixes, estem parlant de dos gerents amb pedigrí, no sempre passa.
Però queda pendent la reforma en profunditat dels recursos humans, del conjunt tècnic i administratiu. En això el districte és lluny encara del que se n'espera.
Benvinguda, Montse !, no t'avorriràs pas. Esperem que nosaltres tampoc.