dilluns, 11 de juny del 2007

Horta-Guinardó, intensitat

No tan sols de temes polítics vol viure aquest blog. Sé que força gent de la que em va seguint forma part d'entitats d'Horta-Guinardó i per tant aquest escrit pretén ser també un reconeixement a la seva feina. Ha estat un dels caps de setmana amb més activitat al Districte de tot l'any. El cap de setmana vinent és igual o encara més intens. Deixeu-me que destaqui un parell d'actes per ser molt diferents. El pregó de la Festa Major de la Font d'en Fargues va ser trencador, provocador i irreverent tal com ja es podia preveure pel video del FAFF que ja havia circulat amb anterioritat. A vegades cal mossegar i lligant-ho amb els meus articles sobre anarcofatxes hi ha gent que té tota l'autoritat moral per poder criticar, ens agradi més o menys el que digui o com ho facin, però darrera hi ha discurs i compromís. L'altre acte que més vull destacar és la sessió de chill-out dalt dels antiaeris del Turó de la Rovira, un autèntic plaer pels sentits. I aquí que ningú es queixi que ja vaig avisar. Estirat a una hamaca, escoltant bona música, fent una bona tertúlia i veient Barcelona de nit s'està realment bé. Gràcies Quim, Àlex ... També he pogut disfrutar de la inauguració de l'escola Pirineu com a hotel d'entitats de Can Baró, de la Festa Jove, de la sardinada del Baix Guinardó, del concurs de cantautors, el concert d’aniversati de El Termómetro o del festival hamaca del que potser en parlaré en un altre moment. I també podria dedicar uns quants escrits als actes als que no he pogut anar. També és cert que després de dies de dubtes quan trepitges els barris i les seves entitats tens clar perquè et dediques a això de la política.

5 comentaris:

Marc ha dit...

Realment no sé d'on treus el temps per participar de tantes activitats!! quina enveja em dónes!
Per cert, m'heu acabat viciant amb això dels blogs...

Pere Nieto ha dit...

Crec que seria hora que et plantegessis fer-ne un. Ja sé que no et queda temps, però crec que tens moltes coses a dir. Sinó ho fas sempre seràs benvingut a fer les aportacions als nostres blogs. Gràcies Marc.

Anònim ha dit...

Espero que no et dediquis a això de la política per anar de sarao en sarao...

Vull creure (i ho dic molt sincerament) que t'hi dediques per millorar les coses, per arreglar els nostres barris, per fer una societat mes lliure, un pais mes lliure...

Pere Nieto ha dit...

I crec que estar al costat de les entitats, veure què opinen, quines són les seves reivindicacions, posar en valor les seves activitats ... és també lluitar per una societat millor. Crec que cal fer molta feina de despatx i molta feina de carrer. La feina de carrer a vegades és més dura i a vegades més agraïda, però estar al costat dels moviments associatius és una opció necessària de la política, com a mínim de la política que m'agrada a mi. Necessitem saber què passa al nostre voltant, conèixer la gent que es mou, veure en aquest cas per exemple com és d'important pel barri la reforma del Casal de la Font d'en Fargues o de l'Escola Pirineu de Can Baró. A part d'això també és cert que hi ha activitats a les que hi podria anar sense ser del Districte i passar-m'ho bé.

Marc ha dit...

Pere! ja n'he fet un! de fet ha sigut just abans de fer-te el comentari!
Efectivament, de temps no en tinc massa, però amb el portàtil... A les nits als hotels un sempre s'aburreix!