dimarts, 22 de maig del 2007

Política i emocions


Emocionant. Així vaig viure el darrer acte electoral d’ICV-EuiA a Horta-Guinardó d’aquesta campanya. La trobada a l’Espai Jove Boca Nord amb representants de les entitats del barri del Carmel va ser molt emotiva. Com deia un assistent si algú diu que les esquerres no són sensibles és que no ha assistit a un acte com el d’avui. Les intervencions d’Anna Mir, Teresa Ortega i Elsa blasco van servir per explicar les nostres propostes polítiques de cara al 27 de maig. L’actuació del guitarrista Eulogio Dávalos ens va posar la pell de gallina. En primer lloc perquè és un concertista reconegut a nivell internacional i en segon lloc perquè l’Eulogio representa, com poques persones a casa nostra, la lluita d’esquerres des de sempre. A Xile al costat del president Salvador Allende i a casa nostra, fent tot el necessari per mantenir viva la memòria del president xilè i de la lluita pels drets humans. Ahir vam demostrar que es pot fer política i fer-la emotiva, escoltar ahir a la guitarra Te recuerdo Amanda, per exemple, va ser un autèntic luxe. Una altra persona molt significativa al barri del Carmel em va confessar al final de l’acte que havia estat molt content de poder assistir a un acte d’ICV-EuiA i que amb l’actuació de l’Eulogio se li havia escapat alguna llàgrima. En política no tan sols és important què es fa sinó com es fa. Ahir vam viure un exemple de com fer política als barris.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Pere , m'alegro que la campanya estigui anant bé. A veure que passa diumenge, sobretot pel tema de l'abstenció....
Em va ser impossible venir al vostre acte del Guinardó, perquè al dia següent tenia una examen, i m'he saltat el debat dels candidats joves al CJB i el de la coordinadora d'entitats del Guinardó... enfi, la coincidència de la campanya amb la meva última setamana de batxillerat no és bona....

Una salutació,

Víctor

pd. us he de passar la foto que ens vam fer amb l'elsa el dia de la festa. Ah! i ja diràs quan fem l'analisi de la porra.... jeje

Anònim ha dit...

El que a mi em possa la pell de gallina, i no d'emoció, és el sectarisme del conseller de participació, Sauron el negre, dient que si no votes esquerres i ecologistes, que t'abstinguis! Això és democràcia, participació i progressisme. Tornem a la txeca!

Pere Nieto ha dit...

Gràcies Víctor pels teus comentaris, espero que tinguem moltes opotunitats els propers quatre anys de seguir debatent.

En relació a l'altre comentari no he pogut trobar encara (ho estic buscant però no ho veig ni a El periodico, ni a La Vanguardia, ni al Pais ni a e-notícies) les declaracions de Joan Saura, però l'únic que puc dir és que és curiós criticar el sectarisme citant a Joan Saura com "Sauron el negre"

Anònim ha dit...

si no ve per aquí....
http://es.wikipedia.org/wiki/Sauron

Pere Nieto ha dit...

Ja he pogut escoltar les declaracions de Joan Saura sobre l'abstenció. Són un error. Crec que ha rectificat, però igualment crec que es va equivocar.