dilluns, 21 de maig del 2007

Necessito aire

D'aquí una estona ja aniré a l'Espai Jove Boca Nord per fer el darrer acte territorial d'ICV-EUiA d'aquesta campanya a Horta-Guinardó. La campanya està sent dura i pesada, necessito aire. Tinc ganes d'acabar i fer una convocatòria per complir amb la meva porra electoral (no dubteu que compliré amb el meu compromís, tinc ganes d'acabar de llegir el llibre Tokio Blues d'Haruki Murakami que em va recomanar l'Eduard i he deixat a mitges, tinc ganes de tornar a veure cinema i també tinc ganes de poder seguir la política més a fons, sense caure en la immediatesa de la campanya.
En aquest darrer sentit us faig una recomanació, el blog del Raül Romeva, una joia de blog per poder aprofundir en política internacional. És cert que el Raül a més de ser eurodiputat és amic meu i d'ICV, però us garanteixo que no és per això que el recomano. El seu darrer article sobre el Tíbet és, per exemple, molt bo.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Todos necesitamos aire

Anònim ha dit...

Després del email i el sms de convocatoria, tenia ganes de pasar-me ahir per la Boca Nord, peró tenia la ultima reunió de preparació del Concurs de Percussió de Barcelona del proper 30 de juny. Tenia ganes, més que rés, d'escoltar en primera persona totes les propostes.

Espero que us anés molt bé i que hi anés força gent.

Pere Nieto ha dit...

jug, ja veus pel meu post posterior que l'acte va ser molt interessant i ens va anar molt bé. Gràcies pel teu interès i fins aviat