divendres, 25 de maig del 2007

Debat Coordinadora Guinardó



Dimarts passat es va celebrar un debat al Centre Cívic del Guianrdó organitzat per la Coordinadora d’Entitats d’aquest barri. Considero que va ser un debat interessant. Es va potenciar el fet que els candidats i candidates expliquessin propostes i en canvi no va haver-hi tant debat entre les persones de la taula o amb el públic. Ja em sembla bé. A vegades pensem que els debats han de ser pura confrontació i en canvi aquest cop es va donar més pes a les propostes de cada grup polític.
El nivell dels ponents va ser força alt, de fet es tractava en tots els casos de Regidors i Regidores actuals i que possiblement tots repetiran. Assunpta Escarp (PSC), Maite Fandos (CIU), Jordi Cornet (PP), Elsa Blasco (ICV-EuiA) i Ricard martínez (ERC). Com us podeu imaginar crec que l’Elsa ho va fer molt bé. Coneix bé el territori i a la gent i en general té una bona sintonia amb la gent del moviment associatiu del Guinardó. La Maite Fandos també coneix molt el territori i té una gran capacitat dialèctica, però aquest cop la vaig veure exageradament accelerada. Finalment vull destacar a l’Assumpta Escarp que crec que va fer una bona feina, tot i no conèixer tant el dia a dia del barri. El seu discurs va ser coherent, ben treballat i sols em va sobrar un excés d’spot publicitari al final de la seva intervenció. Crec que Jordi Cornet i Ricard Martínez van estar força al marge dels temes principals del debat.
En relació ala presència de gent crec que es va tornar a garantir una bona assistència, però un cop més majoritàriament de gent que ja milita a algun dels partits presents. Cal valorar positivament l’esforç fet per la Coordinadora d’acostar la política i les propostes municipals a la gent del barri i crec que en general el nou format va ser positiu.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies, xato!

Anònim ha dit...

No en sabia de l'existència d'aquest debat... Sinó hagués vingut. Tots els ponents que conec són bons...

Avui hi ha debat jove a Bocaradio, es pot segui al 90.1 o www.bocaradio.org o allà a Bocanord