dilluns, 26 de març del 2007

Candidatura ICV




La Comissió Política de Barcelona d’ICV ha aprovat la composició de la llista (hi ha un banner a la columna de l'esquerra) per a les properes eleccions municipals del 27 de maig. Voldria ressaltar algunes companyes i companys que val la pena destacar. La cap de llista, Imma Mayol ja està aprovada per primàries i un altre dia ja m’hi he referit. La nostra Regidora Elsa Blasco anirà al tercer lloc, després de la mateixa Imma i el Ricard Gomà. Evidentment a l’Elsa m’hi referiré en nous articles de forma reiterada, per tant avui ja no en parlaré més d’ella. Deixeu-me que us parli de les altres tres persones d’Horta-Guinardó que estan a la llista.


L’Anna Mir és l’actual consellera d’ICV amb les responsabilitats d’urbanisme i medi ambient. És jove, molt jove, sols té 26 anys i està plena d’energia i futur per davant. Les seves intervencions són clares, directes, sense concessions a l’ambigüitat, però en canvi ho fa amb serenitat, gairebé amb dolçor. L’Anna Mir va al lloc 23 de la llista.


Sols 5 llocs per sota hi ha el Jordi Fornés, actual president d’ICV a Horta-Guinardó. Treballador social, veí de la Font d’en Fargues i excantant de Huapachá Combo (això sempre m’ha al·lucinat). És divertit, actiu, engrescador i molt bona persona. És un dirigent fonamental pel bon funcionament de l’agrupació d’Horta-Guinardó.


Finalment 5 llocs per sota del Jordi trobem al Juan Manuel Velasco, històric dirigent veïnal i compromès fins el final amb la gent gran del Districte d’Horta-Guinardó i de la ciutat. Quantes coses hi ha que es poden agrair a l’esforç del Velasco i de gent com ell a Horta-Guinardó?


Jo també hi seré, de primer suplent de la llista. Em fa il·lusió compartir llista amb gent com la que he dit o amb gent que tanca de forma tan il·lustre la nostra llista com són la Maria Salvo i la Neus Català. Al seu bloc l’Elsa ja s’hi ha referit. I a més em fa molta il·lusió perquè crec que la llista respon al que jo considero que ha de ser la valoració de la gent de les agrupacions, per exemple la d'Horta-Guinardó. I en propers dies parlaré de Sant Martí.

2 comentaris:

Anna Mir ha dit...

Hola Pere,
Tens raó. Els companys de llista, especialment els d'Horta-Guinardó, sou immillorables i el tancament de la nostra candidatura és tot un luxe.
A part d'això, gràcies per les floretes tot i que, em sembla que sou vosaltres que em mireu amb bons ulls.

Anònim ha dit...

Molta sort i felicitacions a tots