dimarts, 5 de maig del 2009

Ricard Gomà té blog !!!

Ricard Gomà, segon Tinent d'Alcalde de l'Ajuntament de Barcelona i cap visible d'ICV-EUiA a l'Ajuntament de Barcelona ha estrenat blog. Us recomano que a partir d'ara l'inclogueu en el vostre llistat de lectures d'internauta perquè segur que no ens decebrà.
En primer lloc vull destacar la vàlua d'en Ricard Gomà. No enganyo a ningú si dic que representa per a mi un dels referents dins ICV. És una persona altament qualificada a nivell intel·lectual, activa en el moviment associatiu, propera i entranyable. una persona que en el terreny polític com a responsable de les polítiques socials a l'Ajuntament de Barcelona ha sabut revitalitzar aquests temes. No té por a parlar de pobresa i de com afrontar-la, i d'això ja en parla en el seu primer article. Estic convençut que en Ricard Gomà serà un magnífic candidat de cara a le sproperes eleccions municipals a Barcelona, en les que ens hi juguem molt perquè no serà senzill garantir un govern d'esquerres fort i estable.
En segon lloc vull destacar la importància de que la gent d'ICV tingui nous blogs. Crec que en aquest sentit no estàvem ben posicionats. D'això n'havia parlat més d'un cop amb Jose Rodríguez, ùna de les persones més influents en aquest camp i que fa una dinamització de la blogosfera socialista molt important. A ICV ens faltaven blogs de referència per anar seguint de forma regular de persones de la direcció, si excetuem al Raül Romeva o al Joan Herrera o Jordi Guillot. Però crec que falten blogs una mica diferents.
En tercer lloc em permeto proposar-li al Ricard Gomà (sóc així d'immodest) que exploti al màxim les potencialitats del seu blog. Que opini, que recomani, que es mulli. Que no pretengui repetir allò que es pot trobar a la web del grup municipal d'ICV-EUiA, per cert que ara funciona força bé, sinó que aprofiti el seu lloc privilegiat en la política municipal per donar-nos altres punts de vista, per fer-no reflexionar i per donar-nos nous elements per debatre.
Seguiré el blog amb interès, com no podia ser d'una altra manera i us recomano que hi entreu.

1 comentari:

Jose R. ha dit...

Felicitats... de mica en mica aconseguirem que els regidors i responsables polítics comencin a donar la cara també en això de la web 2.0.

Però lo difícil no és fer un blog, sinò mantenir-lo i aconseguir mantenir un tó de proximitat i personalització que en les webs oficials de partit o institució no es pot aconseguir.