dilluns, 13 d’abril del 2009

Més sobre corrupció i falsa corrupció

No ens en sortim. Com un goteig imparable sembla que aniran sortint casos de corrupció vinculats a llicències de bar. Hi ha gent que surt esquitxada en aquests casos. Prefereixo mantenir el dret a la pressumpció d'inocència, però és evident que quan algú diu que un representant municipal (sigui del partit que sigui) ha cobrat a canvi d'arreglar-li uns papers cal arribar fins el final. Però de cop veig esquitxada a la Gerent, la Mari Fernández, i aquí ja la cosa m'espanta. Escolto un titular que diu que la Gerent de Gràcia està esquitxada. Corro a comprar el diari i l'únic que diu és que persones que han denunciat als membres del PP per haver pagat i no haver aconseguit la llicència van veure com es precintava el local. La vinculació sembla clara però és absurda. Cal explicar perquè no es donen llicències quan no es compleix la normativa? Cal haver de demostrar la innocència i fins i tot la invenció de responsabilitats? No siguem tan cínics, no enfonsem a persones per la pràctica de veure a quanta gent emmerdem. Sabem a què juguem quan entrem a aquest món, però gent com la Mari no es mereixen aquesta situació.

4 comentaris:

Jose R. ha dit...

Considero que los jueces han de tener todo el margen para trabajar sin que desde el mundo mediático o político se le esté constantemente criticando, pero lo de enmerdar a Mari por el hecho de CUMPLIR LA LEY es difícil de explicar. ¿Que es lo que esperaba el juez? ¿que no cumpliera con la ley y permitiera que la actividad de ese bar continuara fuera de licencia?

Jordi Coronas i Martorell ha dit...

Jo un dia em vaig creuar al metro amb un dels suposats corruptes del PP. Això m'inclou entre els implicats??
Hi ha coses que no s'expliquen. La premsa primer llença la merda esquitxant a tothom i després quan es demostra la innocència de la gent, no s'afanya gens a esmenar-ho.

SOU UNS PODRITS ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
admin ha dit...

Estic absolutament d'acord amb tu. Crec que algú vol empastifar perquè té molts números de sortir malparat i vol "socialitzar" el tema.