dimecres, 27 de febrer del 2008

ANIVERSARI

Avui fa un any que vaig inaugurar el meu bloc. Sembla que faci tota una vida, però no. Ha estat un any intens, amb més de 220 articles publicats i i un nombre de visites molt superior al que preveia. Ho he de dir clarament, això dels blocs m’ha agradat molt més del que em pensava. No he pretès fer un bloc molt de reflexió, ni d’informacions molt àmplies. Crec que més aviat ha estat un bloc d’impressions generals sobre els temes que més m’afecten.
Estic content, crec que el bloc em permet arribar a gent diversa. Hi puc dedicar poc tems, sobretot a millorar el propi bloc o a relacionar-me més en xarxa amb la resta de bloggers que hi ha. De totes maneres també estic content d’haver col·laborat en l’agregador de blocs d’Horta-Guinardó o d’escriure en el bloc d’ecosocialistes de Sant Martí, que us recomano sincerament.
En fi, 1 any d’opinar i rebre comentaris. Un any de debat i d’informació i un cop superat aquest temps crec que encara em queda corda per temps. Gràcies per entrar en aquest espai meu de reflexió i per tot allò que m’heu anat comentant.

6 comentaris:

MaryLou ha dit...

Felicitats pel teu cumpleblog!!!

Anònim ha dit...

Enhorana Pere, ja has durat més del que ho vaig fer jo en la meva primera etapa.

Victor Valls ha dit...

estic disposat a llegir-te com a mínim un any més !!!
XD

Jordi ha dit...

Felicitats

Carles Sampietro Lara ha dit...

Doncs ara pel segon aniversari!!

Felicitats

Anònim ha dit...

Felicitats Pere