dimarts, 10 d’abril del 2007

Recta final pel 27 de maig





La gent que tenim responsabilitats polítiques en l’àmbit municipal estem afrontant ja la recta final abans de les properes eleccions municipals del 27 de maig. La tornada de vacances de Setmana Santa representa aquest gir invisible que fa que orientem bona part dels nostres esforços a explicar la feina feta durant aquest mandat i sobretot a donar a conèixer les propostes de futur, en el cas d’ICV-EuiA ja hem presentat la nostra proposta de programa per a les properes eleccions a Horta-Guinardó.
Les properes eleccions del 27 de maig no han de representar en cap cas un plantejament sobre qui ha de governar la ciutat sinó més aviat com hem de governar la ciutat. Crec que no és objectiu plantejar una alternativa de govern amb els resultats que es poden donar el proper 27 de maig, però en canvi pot haver-hi una correlació de forces diferent dins de l’equip de govern. També serà interessant veure si la llista renovada del PSC a Barcelona suposa un canvi d’estil més profund que el que ha representat el canvi de Jordi Hereu per Joan Clos. Caldrà seguir molt a fons les propostes que faci el PSC a nivell de la nostra ciutat i contraposar-les i debatre-les des dels nostres posicionaments. Des de la rigorositat però sense renunciar a l’ambició, la gent d’ICV-EuiA sabem que podrem aportar molt més al govern de la ciutat i dels districtes després del 27 de maig.
A nivell d’Horta-Guinardó la gent d’ICV-EuiA ho tenim molt clar. Som conscients que és difícil que amb l’actual model electoral la feina feta a Horta-Guinardó tingui repercussió en els resultats, però estem satisfets i satisfetes de la feina feta amb l’equip de govern encapçalat per l’Elsa Blasco. Al nostre Districte ha estat un mandat molt especial que no ha deixat indiferent a ningú, d’aquí al 27 de maig ens tocarà explicar-ne els trets diferencials de la gestió feta i fer propostes de futur.